bareMinerals hudvårdsserie

bareMinerals är ett utav världens ledande makeupmärken, som hela tiden utvecklar nya hälsosamma produkter. I höstas släpptes bareMinerals första hudvårdsserie SKINSORIALS. Ett hälsosamt alternativ som boostar huden att se yngre ut längre. Frisk hud är vacker hud.

Jag har testat dessa produkter som jag fick med från  pressvisningen när produkterna lanserades.

SKINSORIALS

En sammetslen rengöring som är makalöst dryg

Det räcker att ta en klick i storlek av en ärta för att bli rejält ren då rengöringen får bort all smuts och makeup. Huvudingredienserna är havssalt rikt på magnesium, kalium och kalcium. Fläder är känd som medicinalodlarnas kosmetiska träd och de små blommorna används för att förfina och mjuka upp huden. Rosmarin, örten är känd för att rengöra och mjukgöra huden. Rengöringen finns i fyra olika varianter inklusive en rengöringsolja.

Pris 255 kronor.

skinsorials

SkinLongevity power infusion

Ett lätt och fräscht serum utformat för att återuppliva och upprätthålla huden ung  med vitalitet, elasticitet och lyster.

Serumet främjar hudens vitalitet, fyller på med fukt , återuppväcker ungdomligheten och ökar hudens elasticitet.

Huvudingredienser:
Long life herb- Vitamin och mineralrik ört som visat sig hjälpa till att försvara huden mot ålderstecken och bevara den hälsosam.
Sömntuta – Den klargula blomman från Kalifornien är känd för sin motståndskraft och är en av komponenterna i SkinMimetic  – Teknologin för att skydda huden mot miljöfaktorer.
Lempuyang ingefära – Används traditionellt inom Ayurvedisk medicin och Indonesisk Jamu örtmedicin och är en ingrediens i SkinMimetic -Teknologi som hjälper till att förbättra hudens lyster.

Applicera på väl rengjord hud på morgon och kväll över ansikte och hals.

Pris 645 kronor.

True Oasis Oil-Free Replenishing Gel Cream

Svalkar skönt och kladdar inte det minsta. En gel-kräm som ger huden spänst och vitalitet. Krämen har en mix av peptider, ceraminder och aminosyror som hjälper till att göra hudytan mjuk och jämn samt minska fina linjer och rynkor.

Pris 445 kronor.

En mycket prisvärd hudvårdsserie som passar ungdomlig hud eller dig som har lite fet/ blandad hy. Skön, fräsch och väldoftande. Huden känns verkligen ren! bareMinerals har många bra produkter inom makeup så det känns spännande att dom äntligen tagit klivet in i hudvård på riktigt. Jag väntar med spänning på fler kommande produkter i bareMinerals första hudvårdsserie.

Produkterna finns tillgängliga på utvalda Kicks, Åhléns och NK, hudvårdssalonger, spa och vissa webshopar.

Se inlägget om det nya pudret Barepro HÄR .

You may also like