Alla hjärtans dags ångest

Jag får alltid lite ångest inför alla hjärtans dag. Konstigt nog så gillar jag inte den dagen. Den känns så krystad. Köpmännens dag borde den kallas. Dagen då rosorna dubblats i pris och man köper något skräp bara för att. Om dagen handlar om att vi ska vara extra snälla och kärleksfulla mot varandra så hoppas jag att man kan vara det vilken dag på året som helst. Känner mig alltid lite usel att jag inte kommit på något annat än trista gelehjärtan till barnen som dom egentligen inte ens gillar. Varje år ligger dom kvar i skåpet i ett par veckor och inte känner dom mer kärlek för det. Någon som känner igen sig?

Idag gjorde jag i alla fall ett tappert försök. Jag och min lilla tjej bakade kolakakor som vi gjorde hjärtformade med pepparkaksformar. Det hela slutade dock med att barnen ville fira Alla hjärtans dag idag, en dag för tidigt. De nybakade kakorna lockade. Så fick det bli. Det blev en riktigt mysig stund…

HÄR hittar du receptet på kolakakor.

kakor

Hjärtformade kakor

Jag har skrivit ett inlägg på Modern Lifestyle om budgettips till alla hjärtans dag. Ganska bra tips om jag får säga det själv. Vår morgondag präglas av tandläkarbesök, skridskoträning, skoldisco och annat, så det var nog lika bra att tjuvstarta alla hjärtans dag…

MISSA INTE VÅR TÄVLING OM UNDERBARA EKOLOGISKA DOFTLJUS FRÅN KÅRBY ORGANICS! DU HITTAR TÄVLINGEN  >>  HÄR  <<

You may also like