Vi renoverar hemma

För ett antal veckor sedan började vi renovera och bygga om hemma. Vi har flyttat och rivit väggar, målat, lagt heltäckningsmatta etc..

Vår dotters rum var tidigare lite svårmöblerat och rummet bredvid användes som gästrum någon gång ibland. Så en kväll fick vi en galen idé att riva väggen mellan rummen och istället göra ett stort master bedroom. Rummet börjar bli nu bli färdigt och vi har flyttat in. Det är lite lister som saknas och så ska vi in med en garderob och några sköna fåtöljer. Det är helt underbart att känna den ljusgrå heltäckningsmattan under fötterna när man kliver upp på morgonen.

Renovera med barn

Vår åtta åriga dotter har drömt om att få renovera och fixa i sitt rum. Hon brukar kolla på ”Fixa rummet” på svt play. Nu har hon fått vårt gamla sovrum som tidigare var det största sovrummet i huset. Vi har målat om och det var jätte viktigt för henne att få vara med under målningen. Hon har fått en ny, större säng och ny inredning. Hon har själv valt tavlor och hyllor. Ja allt egentligen.

 

Nordic corner renovera

Dom fina tavlorna kommer från Nordic Corner och samtliga går att beställa i flera olika mått och med olika ramar.

renovera

Det är roligt att renovera.

Framförallt när det är färdigt. Vi har tagit hjälp av hantverkare med vissa bitar och vissa bitar har vi gjort själva eller med hjälp av vänner. Jag har skaffat mig ett par riktiga, slitstarka arbetsbyxor från Blåkläder för att få den rätta känslan! Dom blir perfekta sen när jag ska ut och påta i trädgården också! Visst ser jag händig ut!

Renoverar

Renovera

 

Fler bilder kommer när sovrummet är helt klart. Jag älskar det redan. Stort, luftigt och väldigt harmoniskt. Många stora fönster och en fransk balkong som vätter ut mot baksidan och skogen.

Jag sover så gott.

 

You may also like