Allt som händer i livet

Allt som händer i livet

Jag vet att bloggen inte uppdateras så ofta nu för tiden och det beror på att det händer så mycket i livet som upptar den tid jag lagt på min blogg. Men det betyder inte att den är mindre viktig för mig.

När jag jobbade på sjukhuset hade jag helt andra tider och jobbade inte fulltid

Jag hade ledigt flera vardagar i veckan då jag jobbade varannan helg. Nu jobbar jag heltid på tidningsredaktionen, måndag till fredag och jag älskar mitt jobb! Vår fotograf har varit bortrest ett par månader nu, så jag har hoppat in och fotograferat en hel del. Så himla kul att få variera arbetsuppgifterna och dagarna. Jag träffade bland annat sverige ettan i padel, Simon Vasquez som storsatsar på ny akademi här i Vallentuna, med nya anläggningen Pablos Padel. Kommer att bli grymt! 14 banor och en enorm lounge med cafe, butik och sociala ytor!

Pablos Padel

Bläddra i senaste tidningen här

I helgen hade vi konfirmation för sonen

En trevlig tillställning med en massa gott från Vallentuna Stenugnsbageri, tillsammans med närmaste släkten. Han har varit på konfirmationsläger i Gransnäs två veckor i sommar och haft så roligt.

Allt som händer i livet

 

Det har varit en hel del att stå i kring köp och försäljning av hus

I torsdags var vi inne och kikade i nya huset. Det kommer att blir så roligt att få forma, förändra och sätta sin egen prägel på huset. Det finns en hel del som vi vill göra. Det kommer att ta lite tid, men vi får ta det efter hand. Det viktiga är att vi får riva en vägg ganska omgående och så vill jag byta bänkskivor i köket till stenskivor. Det är något jag ska kika på i helgen. Så roligt att bara få titta, planera och fantisera. Sen kommer det stora projektet, att bygga om det integrerade garaget till boyta.

Nästa vecka släpps förhoppningsvis en stor nyhet!

Något jag parallelt jobbat på tillsammans med Nordhild Publishing. Nu är det min uppgift att marknadsföra denna nyhet, så fort den är 100% redo! Ni kommer snart att få ta del av detta spännande projekt, som varit hemlig under mer än ett år!

Testar Sellpy

Nu ska jag rensa på vinden. Har skaffat Sellpy påsar och ska testa den tjänsten. Jag älskar att rensa. Trivs så mycket bättre när jag har det luftigt omkring mig. Är inte alls den typen som gillar att lagra gamla grejer. Bättre att någon annan får nytta av sakerna än att de ligger i lådor år efter år.

Önskar er alla en fin helg! Vi ses!

 

You may also like