Möte med det andliga

Idag har jag varit hos mediet Sara Ekholm. Det var långt ifrån första gången jag besöker ett medium, men tycker att det ger mig så mycket.

Sara har en lokal på Hela Du i Västerhaninge.

Medium

Jag fick många fina budskap från andra sidan och massor av bekräftelse på deras existens. Min farfar tog väldigt stor plats och Sara berättade om en händelse som jag själv upplevt efter min farfars bortgång.

Vi pratade mycket om mig och min personlighet och att jag faktiskt måste ta för mig lite mer. Våga ta klivet ut…

Det är sant! Det som saknas i mitt liv är nog just modet att satsa fullt ut och att våga ta för mig. Att verkligen göra det jag vill. Till och med vara lite jävlig.  Korten talade för väldigt många positiva saker och jag ser fram emot att se om det stämmer.

Tarotkort

Jag förstår att många har svårt att tro på andlighet. Själv är jag helt övertygad eftersom jag själv upplevt så mycket och är en ganska öppen person. De som pratar nedvärderande om det har själva bara inte haft turen att få uppleva andlighet. Eller är inte tillräckligt öppna. Kanske handlar det till och med om att man inte vill, eller vågar. Jag hörde en person säga här om dagen att det kallas schizofreni. Vilket okunnigt uttalande.

Så här såg det ut första gången jag träffade mediet Sara Ekholm

You may also like

2 kommentarer

  1. Jag är själv väldigt öppen och går en kurs för att lära mig hantera detta. Men det är sjukt vad mycket fördomar man stöter på. Jag har inga problem att man inte tror men att kränka någon för deras tro är inte OK. Kram

    1. Jag förstår att du stött på detta. Var stark i dig själv & se det som deras förlust att inte få uppleva det som vi & många andra fått erfara. Kram & lycka till på din resa.