Tjejkväll med spännande seans

Igår var jag på en annorlunda tjejkväll. Vi var elva tjejer som tillsammans med mediet Sara Ekholm hade en spännande seans. Det var inte så länge sedan jag var på seans så jag hade inget direkt behov av det, men det är alltid spännande ändå plus att det var en mycket trevlig kväll. Jag fick flera fina budskap och kände mig full av ny energi efteråt. En del av  tjejerna fick väldigt känslosamma möten och Sara gav exakta beskrivningar av både personer , djur och materiella ting.

adventsfika

seans

Sara är ett väldigt skickligt medium, som vid flera tillfällen samarbetat med polisen för att lösa brott.

Vi hade både en sittning där vi fick kontakt med andevärlden och tarotläsning . Här är mitt kort, ödets hjul.

Ödets hjul

adventsfika

Innan Sara träffade oss, hade hon fått våra namn av värdinnan för kvällen. Utifrån det hade hon skrivit ett personligt brev till var och en, som vi fick under kvällen. Faschinerande att det var så slående. Både mina tankar, känslor och framtidsutsikter för kommande år stod i brevet. Jag fick även en liten hälsning från min farfar. Nästa gång ska jag boka en privat sittning.

Sara Ekholm

Tack Jessica som ordnat så fint och tack snälla Sara för att du tog dig tiden att träffa oss. Jätte kul att träffa lite nya tjejer också! Nu ska jag bita tag i de budskap jag fick igår. Inget att vänta på…..

 

You may also like

1 kommentar