Fina, välvårdade händer

Jag vill tipsa om några nya favoritprodukter som jag hittat för händerna. Jag har mer och mer börjat lägga tid på att vårda händerna.

Bort med fnaset! Nagelbanden bör få sig en omgång då och då.

Weledas Cuticle softener pen fungerar utmärkt för att få bort gammalt fnas runt naglarna. Noggrant utvalda naturliga ingredienser som ekologisk granatäpplekärnolja och extrakt från calendula, formar och mjukar upp torra nagelband.

Pris 129 kronor, 3 ml.

Weleda

Olja in nagelbanden.

Jag använder för tillfället en riktigt härlig olja som heter LYX Nail Drops.

Den innehåller Druvkärnextrakt som tillför flexibilitet och fukt, på så sätt blir nageln starkare. Olivbladsextrakt har läkande effekt. Hexanal ger fukt åt naglarna och nagelbanden.Ginsengextrakt har anti-aging effekt på både hud och naglar. Vitamin E & F påskyndar läkningsprocessen på torr hud och torra naglar.Echinacea extrakt är antiseptisk och motverkar svampinfektion.

Pris 99 kronor,8ml
195 kronor, 14 ml

Nagelolja

Och så till mina två absoluta favorit handkrämer.

 . Doftar ljuvligt! Jag brukar passa på att köpa dem när jag flyger. Där har dom ofta erbjudandet om att köpa tre för två.

Krämen fuktar och hjälper till att förebygga torra och spruckna händer samt pigmenteringar. Gör händerna mjuka och behagliga och stärker även upp naglarna.
Innehåller Sesamolja, Shea butter och Myrrh extrakt.

Pris ca 239 kronor, 100 ml.

Handkräm

Dr. Hauschska Hydrating Hand Cream 

Doften får mig att längta till ett spa. Mjukgörande , kladdfri handkräm som snabbt går in i huden. Kompositionen av den vitaliserande kraften från kalanchoe, värdefulla vegetabiliska oljor och läkemalva reglerar hudens fuktbalans och absorberas snabbt så torra och nariga händer blir mjuka och smidiga igen.

100 % naturligt och/eller ekologiskt, certifierad enligt NATRUE-standard.

Pris 149 kronor, 50 ml.

Hydrating Hand Cream

Avsluta med ett blankt nagellack för att naglarna ska glänsa och se frächa ut!

You may also like

2 kommentarer

  1. har dom två första produkterna! En nagelolja som är grym är den från Scratch, shit vad dom växer fort med den! Har också börjat försöka lägga lite mer tid på händerna!

    1. OK. Tack för tipset. Har testat den några gånger. Har ett litet prov på den bara =).