Glöm inte att utnyttja tandvårdsbidraget!

Tandborstar

I samarbete med Distriktstandvården

Distriktstandvården är en modern tandläkarkedja med totalt 25 kliniker i stockholmsområdet
som erbjuder allt från allmäntandvård som undersökningar och lagningar, till akuttandvård, estetisk tandvård och specialisttandvård.

Ditt årliga tandvårdsbidrag

Distriktstandvården informerar om det årliga tandvårdsbidraget som alla får från Försäkringskassan. Varje år får man nämligen ett tandvårdsbidrag, som täcker delar av kostnaden för din tandvård. Bidraget är giltigt i två år – och bidrag som inte används under dessa två år försvinner.

Här kan du se hur det fungerar

Den 30 juni är sista chansen att använda bidraget från 2017, så det börjar med andra ord bli dags att utnyttja det.

Hos Distriktstandvården kan du få tider samma dag och dom har öppet både dagar, kvällar och helger. Du kan lätt boka din tid online. Du kan själv gå in om du behöver ändra eller avboka, eller se vad du kan få i bidrag.

Alla vet vi ju att det är jätte tråkiga pengar man lägger på tandläkarbesöken och ändå är det nödvändigt för en god munhälsa. Mitt tips till er är att verkligen ta tillvara på tandvårdsbidraget!

Nya bestämmelser för den fria tandvården

Från och med i år är tandvården gratis till och med det år du fyller 23 år. Detta är politiska beslut och gäller för alla offentliga och privatägda tandvårdskliniker i Sverige. Det är otroligt vilken förmån vi har i Sverige!

 

You may also like