Kan HerbHub få ordning på mitt hår?

HerbHubSweden

I samarbete med HerbHubSweden

Jag har aldrig varit speciellt nöjd med mitt hår. Det är tjockt och lite torrt. Jag använder nästan aldrig stylingprodukter eller utsätter håret för olika värmeverktyg. Jag bleker inte håret, utan har ibland ljusfärgat det. Kvalitén på håret är bra, men jag  skulle önska att håret såg välvårdat ut och inte frissigt eller torrt. Men jag har inte brytt mig tillräckligt mycket om det.

De enda produkterna jag brukar använda efter schampo och balsam ( ibland inpackning eller mask)  är leave-in balsam, serum eller fuktspray. Jag har alltid fått höra av frisörer att jag har tunna, fina strån. men väldigt många.

Nu ska jag med hjälp av HerbHubSweden, försöka få lite ordning på frisset!

HerbhubSweden är utvecklat av  Lena och Frida, som är mor och dotter.  2001 startade Lena Friekosör, en ekologisk frisörsalong, på Södermalm och 2013 började Frida lära sig frisöryrket hos Lena på Friekosör och senare tog hon sitt gesällbrev med hjälp från Svenska Frisörskolan Stockholm.

År 2021 släppte de tillsammans Herbhubsweden – ett naturligt varumärke med erfarna kemister som hjälpt till att hitta rätt ingredienser. Ett varumärke från schampo till färg. Allt en frisör behöver för att arbeta växtbaserat! Därtill kommer insikten att den absoluta grunden i ett bra hår är hårbotten, vilket är varför Borsttekniken utvecklats!

Nu ska jag ge håret en ärlig chans.

Med tjejernas hjälp kom vi fram till att jag ska testa Ros & Malva serien, som vårdar, smörjer och återfuktar håret. Ros & Malva serien passar både dig med extra torrt och skadat hår, samt dig med hår utan egna pigment – alltså hårt blekt eller naturligt grått hår.

Jag kommer att testa serien under en 3 månaders period, för att se vad det ger för resultat.

Skulle det under tiden inte kännas bra, kan jag förståss testa  en annan HerbHub serie. Till min hårvårdsrutin har jag valt en normalstor massageborste. Materialet är 100% trä i skaft och piggar, och plattan är i naturgummi. Noga utvalda och certifierade råvaror framtaget för bästa skalpcirkulation.

HerbHubSweden

Det ska bli kul att se om det gör en förändring för håret. Jag kommer att uppdatera er i bloggen en gång i månaden, för att hinna se resultatet. Doften på denna serie är mild och doftar ljuvlig ros.

Fortsättning följer….

You may also like