Höstnyheter från IDUN MINERALS

Höstnyheter från IDUN MINERALS

Den 4e oktober lanseras härliga höstnyheter från IDUN MINERALS!  (Innehåller annonslänk till Lyko )

Nya nagellack från IDUN MINERALS höstnyheter från IDUN MINERALS,ALS

Kolla in dessa underbara nagellack som är 100% veganska, fria från mikroplaster, PFAS och parfym.

Mineraler är tillsatta för att förhindra sprickbildning i nageln medan mandelolja bidrar med fukt. Antioxidanten vitamin E ser även till att skydda naglarna från fria radikaler. Nagellacken är alltså både vackra och vårdande! Grunda med baslack för att undvika missfärgningar på naglarna och avsluta med topplack för längre hållbarhet.

Färgerna heter Anhydrit, Rodonit och Kalcit och namnen härstammar från bergarter och ädelstenar, precis som resterande nagellackssortiment. Pris : 95 kr, 11 ml.

Höstnyheter från IDUN MINERALS

Nästa nyhet är

2 -in 1 pressed powder & foundation

Jag bara älskar förpackningen! Den är producerad i 100% återvunnen plast, som en del i ett långsiktigt hållbarhetsarbete. Produkten som är både en foundation och ett fixerande puder har en formula med byggbar täckningsgrad. Pudret är baserat på högrenade mineraler som låter huden andas. Den veganska formulan är berikad med naturliga oljor och innehåller antioxidanter som skyddar huden mot fria radikaler. Pudret ger en naturlig finish och går att bygga på i flera lager för mer täckning.

Jag är stormförtjust i spongen som är fälls ut och in då man öppnar och stänger asken. På ena sidan har den en porös yta som fångar upp mer puder och på den andra en något mer slät yta för lättare täckning eller för finishen. Detta puder är en vidareutveckling på de gamla pudren som nu ersätts. Det nya pudret fungerar bra även på dig med känslig hy.höstnyheter från IDUN MINERALS höstnyheter från IDUN MINERALS

De tre nyanserna som släpps i oktober heter sarek ( ljus) , skärgård ( ljus / medium) och österlen ( medium) och är inspirerade av vackra platser i det svenska landskapet. Pris 265 kr, 7,7gr.

Höstnyheter från IDUN MINERALS

 

Du hittar IDUN MINERALS produkter här

höstnyheter från IDUN MINERALS,

You may also like