Elemis tar Pro-Collagen serien ett steg vidare

Elemis Pro Collagen

Innehåller annonslänk til Lyko

Elemis lyxiga hudvårdsserie Pro-Collagen, är en av de bästa hudvårdsserier jag testat. De ger verkligen resultat, men kostar också lite extra. Den första Elemis produkt jag kom i kontakt med, var en cleansing balm ur Pro-Collagen serien och nu har denna kommit i en ny, exklusiv doft av blomstrande sommar. Denna djuprengörande och närande rengöring avlägsnar skonsamt makeup och orenheter. Huden blir mjuk, återfuktad och får en strålande lyster. Man känner sig insmord redan efter rengöringen. Den innehåller bland annat camelina fröolja. En produkt som jag upptäckt på senare tid.

Det började med att jag spelade in en reklamfilm för camelina olja, ganska nyligen och insåg att det är en superprodukt vi har att göra med. Nu äter jag fröna till frukosten eller använder oljan i matlagningen.

Pro-Collagen Summer Bloom Cleansing Balm

Pro-Collagen summer bloom cleansing balm

Balmen kan använd dagligen som rengöring, eller varje vecka som en närande ansiktsmask.

Applicera över hela ansiktet och massera in i huden. Fukta fingertopparna, fortsätt att massera och tvätta sedan av. För att  använda som en ansiktsmask, fördela en generös mängd över ansikte och hals med torra fingrar. Massera sedan för att värma upp huden och mjuka upp balmen. Låt sitta i tio minuter och tvätta sedan av.  Pris: 615 kr, 100 gr.

Elemis Pro Collagen

Pro-Collagen Morning Matrix

Denna lyxiga dagcreme förbättrar hudens fasthet och återfuktar på djupet. Appliceras varje morgon på noggrant rengjord hud.Ett toppenbra komplement till Pro-Collagen Overnight Matrix. Pris: 1799 kr, 50 ml.

Men… Jag måste n en gång tipsa om den helt magiska nattkrämen som är min favorit!

Elemis Superfood Midnight Facial

Jag kommer säkert att tjata om den igen, men jag kan inte låta bli. Den är helt underbar!! Känslan och doften gör mig lycklig. Det låter kanske ur-dumt, men det är faktiskt sant! Pris: 595 kr,50 ml.

Elemis

För er som inte känner till Elemis, så är det ett utav Englands ledande hud- och wellness märke med en aromaterapeutisk själ, en konstnärsanda och en forskares engagemang för resultat. Elemis utnyttjar kraften från naturen, högpresterande leveranssystem och revolutionerande teknik. De skapar hudvänliga produkter som ger kliniskt bevisade resultat du både kan se och känna.

Jag har en fånig liten dröm om att en dag besöka The House of Elemis i London och bara frossa i spa-behandlingar och härliga produkter!

Till Elemis produkter på Lyko.se

You may also like