Dammade av gamla talanger och spelade in reklamfilm i helgen

Reklamfilmsinspelning

I helgen dammade jag av mina gamla talanger och körde reklamfilmsinspelning. Jag har medverkat i säkert 25-30 reklamfilmer, men det var några år sedan nu. Denna gången var det helt annorlunda. Reklamfilmen är för en svensk livsmedelsprodukt men kommer att sändas i Syd Korea, som importerar denna hälsosamma produkt.

Vi startade inspelningen På Ica Kvantum. Inte för att produkten i sig finns i denna butik, men det var en del av manuset. En liten miss i det hela var att man glömde skicka manuset till mig och jag fick det precis innan jag skulle gå och lägga mig kvällen innan. Blev så lagom lätt när det var två A4 med repliker, på engelska. Oj oj oj, där var ord jag aldrig någonsin hört talas om . Tack och lov så var filmfotografen från Australien och kunde hjälpa mig med uttalen av vissa ord, som jag förmodligen aldrig kommer att behöva använda igen.

Inspelningen fortsatte hemma i vårt hus och familjen fick vara med på ett hörn.

Produktionsbolaget bakom inspelningen kom från Syd Korea, men teamet som var på plats var inhyrda från Stockholm även om ingen av dem var från Sverige. Jag fick verkligen öva på min engelska denna dag. Vi hade en trevlig dag och det var roligt att plocka fram gamla meriter för en dag. Jag trodde att denna tid var förbi, men man kanske skulle väcka liv i den igen. Det blir kul att se resultatet, även om jag känner att hela filmen är lite för käck och kanske inte helt sanningsenlig när det gäller oss svenska familjer och hur vi lever.

Vilken produkt vi filmade för, får jag berätta senare.

You may also like

2 kommentarer

  1. Vad roligt att ha varit med i en reklamfilm. Känns svettigt värre dock att få två sidor med repliker först dagen innan…..