To Good To Go

Jag kanske är sen med att upptäcka dessa appar, men jag måste ändå tipsa om detta fantastiska sätt att minska matsvinnet och samtidigt spara pengar. Jag är väldigt kräsen när det kommer till att livsmedel ska vara fräscha och det är just därför jag vill tipsa om detta! To Good To Go!

Fick på jobbet höra om apparna Karma och To Good To Go, så jag laddade ner dessa och testade.

På lunchen testade vi Karma. Vi beställde varsin matlåda från en restaurang i närheten och hämtade upp. I lådorna fanns maten som blev över från gårdagens lunchmeny. Helt ok, men kostade knappt halva priset. Just denna var dock lite väl torr. Ingen sås eller några grönsaker, enbart kycklingfilé och potatisklyftor. Vi hade kanske lite otur just denna gång, men vi betalade inte mer än 35 kronor per person, så det var det ändå värt.

Mest imponerad blev jag när jag sedan testade appen To Good To Go. Köpte en kasse frukt och grönt från Lidl för 39 kronor, för att testa. Detta var vad jag fick!

To Good To Go

To Good To Go

Några av jordgubbarna var lite trötta, men annars var allting lika fräscht som allt annat jag köper i matbutiken. Perfekt för oss som gör mycket smoothie och alltid köper dyra frukter och bär. Vad man får i påsen vet man inte när man köper den. Det blir en överraskning. Det var inte sista gången jag testade detta! Mat som riskerar att bli dålig, säljs billigt innan den hamnar där. Så smart!

You may also like

4 kommentarer

    1. Det gör de säkert. Logga in & kolla. Så himla bra grej! Finns även i flera länder så det verkar riktigt stort!