Rituals för hemmet – maxa mysfaktorn

Rituals home

Jag är verkligen förtjust i Rituals. Härliga produkter med mysiga dofter till ett bra pris. Där kan man alltid hitta presenter i fina förpackningar. Nu har det kommit fler refill-förpackningar av olika produkter. Exempelvis till de härliga handtvålarna. Tvålförpackningarna i sig är så fina, så det är trist att kasta dem. Nu kan man istället fylla på dem, med samma härliga doft.

Rituals tvål refill

De mjuka, fina handdukarna och badlakanen av bambu finns i sju olika färger.

Ni som missat att Rituals för en tid sedan kom med tvättmedel med tillhörande sköljmedel och refreshing spray,  måste kolla in dessa. Kan kännas lite väl lyxigt kanske, men att unna sig då och då till sina finare plagg eller sängkläder, är inte så dumt.

Rituals

Jag som alltid köper doftstickor och refillers av dessa, har hittat en riktig favorit. Har inte köpt den ännu, då jag tycker att den är lite väl dyr. Dock har den gett mig inspiration till att man ju faktiskt kan ha dessa dofter och pinnar i vad som helst. En fin vas tillexempel, eller om man har någon fin flaska.

Till denna fina karaff kan man köpa enliters flaskor med doft. Än så länge finns den stora refillern i tre dofter. Men när mina favoriter kommer, vilket jag hoppas att de gör, då slår jag nog till! Jag brukar ta fina små vaser och sätta några stickor i inne i badrummen och lite här och där i huset. Det är så mysigt när man kommer hem och öppnar dörren och möts av favoritdoften i lagom dos.

Ett tips om ni tycker att det doftar för starkt, ta bort ett par pinnar så blir det en mildare doft.

Dom här ljuslyktorna är också underbara. Jag undrar om man inte skulle kunna ha dem som thé-koppar också? Jag tycker om att använda fina koppar som små blomkrukor eller vaser till något litet knippe med mynta eller andra örter.

Igår när jag besökte butiken i Täby Centrum, slog jag till på denna lilla aroma diffuser SWEET DREAMS, ur kollektionen ”The ritual of Jing” , med tillhörande doft av lavendel och trä.  Den lilla doftflaskan sätter man i diffusern, för att få en lagom spridning av doften. På diffuserns box finns en QR-kod att skanna in, för 10 minuters avkopplande yoga.

Rituals home

Det finns verkligen så många härliga produkter att upptäcka. Min favoritserie i nuläget är den röda serien som heter The ritual of Ayurveda, men jag gillar att variera.

Jag har faktiskt hittat en liten parfym som jag tycker mycket om. En sådan där som är perfekt att ha i handväskan. Den heter Eau so lovely och är ganska söt i doften.

Rituals parfym

Vilken är din favoritserie från Rituals?

You may also like