Presslunch med KappAhl i Gamla Orangeriet vid Bergianska Trädgården

KappAhl presslunch

Idag hölls en härlig presslunch för KappAhl, i Gamla Orangeriet vid Bergianska Trädgården i norra Stockholm. Det var så fint! Tänk att jag aldrig varit här tidigare. Bergianska Trädgården ligger mitt emot Naturhistoriska Riksmuseét, intill Plantagen. Gamla Orangeriet som är från 1926, erbjuder närproducerade och omsorgsfullt tillagade lunchrätter, bröd och bakverk. Mycket trevligt!

EKPR välkomnade gästerna med äppelmust vid entrén.

KappAhl grundades 1953 och är en av Nordens ledande modekedjor med närmare 400 butiker i Sverige, Norge, Finland och Polen, samt Shop Online. Idag fick vi ta del av sommarens kollektioner med allt från badkläder till accessoarer och varumärket  kay/day, som KappAhl lanserade i oktober 2019. Loungewear-kollektionen kay/day är skapad i hållbara material och med jordnära toner.

Presslunch med KappAhl

KappAhls marknadschef Karin Lund berättade om sommarkollektionen och om KappAhls hållbarhetsarbete.

I sommarens kollektioner ser vi en mix av de ljusblå/vita plaggen som alltid hör sommaren till och färgglada plagg med mycket mönster. Mina favoritplagg tillhör de ljusblå. Jag har alltid älskat blått. Det är liksom min färg. Men självklart är det roligast att variera sina färger , utifrån både väder och humör.

Väskor , smycken och solglasögon kan man aldrig få för många av.

KappAhl ss22

Lokalen var magiskt dekorerad med vackra blommor och alla fick med sig varsin vacker bukett från visningen.

Nu är det snart dax att hitta sommarens bikini eller baddräkt. KappAhl kommer med flera fina badplagg i olika modeller. Jag gillar den ljusblå med blommor.

Ljuset i lokalen var helt perfekt för att man skulle få både vårkänslor och bra fotoljus. De stora fönstren gav orangeriet en härlig rymd och alla detaljer och färger syntes otroligt bra.

KappAhl ss22

Tack KappAhl och EKPR för en trevlig förmiddag tillsammans med er!

You may also like