Lill-Zlatan och morbror raring

Lill-Zlatan och morbror raring

Idag var jag och min dotter på galapremiären av Lill-Zlatan och morbror raring, i närvaro av skådespelare och team. Det var Erwik Communication som bjöd in, i samarbete med Scandinavian Film Distribution och Snowcloud Films. Till sällskap hade vi min barndomsvän Sara och två av hennes barn. En perfekt söndag!

Innan filmen startade bjöds det på fika, godis och dryck från Bröd & Salt, Aqua10, Aroma Godisfabriken och Saxhyttegubben.

Både barnen och vi vuxna tyckte att filmen var jättebra! Ett hett tips till er som vill se en familjefilm tillsammans. Filmen har premiär 25 mars.

Alla skådespelare, både barn och vuxna, gjorde en fantastisk skådespelarinsats och handlingen kändes ovanligt modern för att vara en barnfilm. Extra plus för det. Så härligt att få se Pippi / Inger Nilsson på filmduken igen och William Spets som en färgglad frisör i höga klackar.

 

Handling:

Människor passar inte ihop, och särskilt inte Ella. Hon passar bara ihop med Tommy, hennes favoritmorbror och BFF. Ella ser fram emot att tillbringa en vecka hos Tommy medan föräldrarna åker på semester, men ingenting blir som hon har tänkt sig. Drömveckan förvandlas till en äventyrlig mardrömsvecka när Steve dyker upp. Han är från Nederländerna och är Tommys nya pojkvän! Ella känner sig utanför och inser att hon måste göra sig av med Steve för att vinna tillbaka sin bästa vän. Till sin hjälp har hon Otto, en pojke i hennes klass, som inget hellre vill än att bli Ellas vän. Tillsammans planerar de galna upptåg för att få Steve att åka tillbaka till Nederländerna.

Familjefilm om Ella (Lill-Zlatan) och hennes favoritmorbror och BFF, Tommy. Baserad på Pija Lindenbaums älskade och bästsäljande barnbok med samma namn.

Skådespelare:

Agnes Colliander, Simon J Berger, Tibor Lukács, Danyar Zeydanlioglu, Willian Spetz och Inger Nilsson

Det var ett lite annorlunda avslut på en galapremiär: Bajskorvsutställning och utdelning av råttor från Buttericks i foajén.

Lill-Zlatan och morbror raring

Utanför biografen hade vårvärmen uppnått närmare 15 grader. Jag och Nellie köpte med oss varsin god macka på Espresso House och satte oss i solen på trappan vid KTH och fikade, innan vi hoppade på Roslagsbanan hemåt. Det blev verkligen en riktigt mysig mamma/dotter dag och så roligt att få träffa gamla vänner.

Boka nu in ett biobesök och gå och se denna mysiga film!

Se trailer och köp biljetter till Lill-Zlatan och morbror raring här

PRODUCENTER: Petter Lindblad, Sara Sjöö

MANUS: Sara Sjöö, Ella Lemhagen, Janne Vierth

REGI: Christian Lo

Måste då tillägga att min barndomsvän som vad med och såg filmen också heter Sara Sjöö!

You may also like