Stockholm Beauty Week 2021

Stockholm Beauty Week 2021

Förra veckan hölls Stockholm Beauty Week, på Norra Latin i Stockholm. Som alltid var det två fullspäckade dagar, med massor av inspiration och nyheter för oss skönhetsnördar. Att frossa i härliga produkter är något av det bästa jag vet.

Jag träffade många härliga vänner och bekanta som jag inte sett på länge på grund av pandemin.

Härliga Carina från Rosenserien var en av dem. Vi har gjort väldigt fina samarbeten tillsammans tidigare, för att stötta Operation Smile.

STHLM Fragrance supplier har kommit med superfina nyheter. Jag älskar min aroma diffuser som jag hittade på mässan för några år sedan, men nu blev jag sugen på en ny variant. Företaget har expanderat i Dubai och har tagit fram en serie med orientaliska dofter till lampan. De har även släppt doftoljor i Eau de parfum för kroppen. Aroma Diffuser – Grey Tassel edition är ett måste i vårt nya hus!

Ett litet axplock av alla trevliga utställare på mässan, vars produkter jag blev sugen på att testa. Det blev en fin hårolja från Loelle organic beauty, lipgloss från ekologiska Miss W Pro och lipgloss från Xlash.

Jag fick sällskap av gulliga Camilla från Premium Magazine.

Stockholm Beauty Week 2021

Två fina tjejer som jag heller inte sett på länge är Hannah och Karin från Nannic. Även vi har gjort samarbete till förmån för Operation Smile. Jag har även äran att vara Nannic modell.

Jag stötte på ett nytt trevligt hudvårdsmärke som heter HUMLE från Kalvsved, med tvålar och salvor av 100% ekologiska, vegetabiliska oljor och med tillsatt humleolja som utvinns från deras egenodlade humle. Min lilla Cocker spaniel fick sig en egen burk med tassalva, men frågan är vem som kommer att använda den mest.

Cristina Funke som visade sina produkter från Footwell på förra årets mässa, har nu kommit med nya produkter för tandhälsa. Apodental har släppt tre nya produkter. Fräsch eco-vänlig tandkräm med kokosolja, bambutandborste samt en tandtrådsbygel av vetestrå. Produkter som värnar om miljön.

Jag var ju bara tvungen att testa Qryo Insculpt. Maskinen sägs stärka musklerna och bränna fett. 30 minuters magbehandling motsvarar 25 000 sit-ups! Jag var skeptisk innan, men när jag låg där förstod jag verkligen vad dom menade. Herre min skapare vilka sammandragningar musklerna gjorde. Det var som att gå tillbaka till förlossningen. Dejavu…

Inte så bekvämt. Men jag hittade denna fantastiska apparat i montern och den fick minsann följa med mig hem. Bye bye till alla hemska knutor som uppstår i ryggen hela tiden.

Matilda Birg demonstrerade hur hon gör permanent eye-liner. Det blev väldigt fint och naturligt och verkade inte alls göra ont. Jag blev väldigt sugen på att gå till henne för att göra en lip-liner i naturlig färg. Jag tror att det skulle göra susen på min något ojämna överläpp, efter läppspalts operationer.

Nu har jag massor av inspiration och nya produkter att testa. Det ser jag fram emot.

Tack Maria Forssén för ännu ett härligt år med Stockholm Beaty Week. på återseende nästa år!

Stockholm Beauty Week 2021

You may also like