GA.MA Italy Professional håller pressfrukost på Lydmar Hotel

Igår bjöd Zap PR in till pressfrukost på fantastiskt mysiga Lydmar Hotel. Företaget i fokus var hårvårdsföretaget GA.MA Italy Professional.

ressfrukost på Lydmar Hotel

ressfrukost på Lydmar Hotel GA.MA:s plattänger har de senaste åren vunnit prestigefyllda utmärkelser, bland annat Årets Professionella Plattång i Sverige, Danmark, Storbritannien och Polen. Plattången Starlight Platinum har en värmefunktion , där du själv ställer in rätt temperatur mellan 160-230 grader, för att inte skada ditt hår. Knapparna sitter på insidan av tången, så risken för att bränna håret finns inte när du valt rätt temperatur. Plattången finns att köpa på större elektronik kedjor som exempelvis mediamarkt, NetOnNet och Tretti. Priset ligger runt 899:-.

GA.MA plattång Starlight

 

 

Plattång från GA.MAGlöm inte att använda värmeskydd för håret när du använder värmeredskap. Det behåller kvalitén på håret. För att lockarna ska hålla lite längre kan man lätt spraya lite hårspray på slingan innan du lockar, eller använd mousse. Ytan på plattången kan med fördel torkas av med en fuktig trasa emellanåt för att hålla den ren och fräsch, från produkter.

GA.MA Protect

Jag fick igår agera hårmodell när hårstylisten Melek demonstrerade plattången. Vi fick lära oss hur man snabbt och lätt kan platta, locka eller ge håret volym med tången. Även gästerna fick prova på. Här testar Claudia Galli Concha att locka håret med på mig, GA.MA Starlight Platinum.

Claudia Galli Concha provar plattång på Malin Tilja

Foto: Ivan da Silva , Zap PR

GA.MA är stolta över att presentera ett samarbete med  Lydmar Hotel. Hotellet står för kvalité i alla led och kommer nu att erbjuda gästerna ett urval av GA.MA:s prisade hårvårdsverktyg på rummen.

Hårvårdsverktyg från GA.MA

Den första modellen, GA.MA 110, blev snabbt erkänd av stylister under 70- och 80-talet. Under slutet av 90-talet blev plattången en vanligt förekommande stylingprodukt i hemmen och GA.MA växte sig stark även för privatpersoner. Idag har de expanderat sitt område och erbjuder, förutom sina prisvinnande plattänger, även locktänger, hårtrimmers och hårfönar, fortfarande med samma höga kvalitet som var målet redan 1969. GA.MA säljs i över 50 länder.

GA.MA Italy Professional

Så här glansigt och fint blev håret när det plattats med GA.MA Starlight Platinum.

Malin Tilja stylad med GA.MA starlight

Malin Tilja på GA.MA pressfrukost

På plats på Lydmar hotell fanns även Hänt Extras Hans och Anna Shimoda, för att blogga.

Hänt extra på GA.MA pressfrukostÄven Make-up artisten Anna Karin från Metro Mode fanns på plats.

Anna Karin bloggar på Metro mode

Tack till Zap PR, GA.MA Italy Professional och Lydmar hotel för en mysig förmiddag!

You may also like