En riktigt bra söndagmorgon

hemmaspa

Innehåller annonslänkar

Idag vaknade jag tidigare än alla andra. Givetvis pågrund av lilla Elsa ( vår 1-åriga Cocker spaniel) som alltid vill ha sällskap. Jag tog en promenad med henne, gav henne mat och gosade en stund, medans bastun värmdes upp. Det är något jag kommer att sakna när vi flyttar om en vecka. Hemma-spa deluxe!

I detta hus har vi både bastu och spa bad. Men vem vet, vårt nya hus är väldigt formbart och vi kommer att ha en tomt där vi kan skapa vad vi själva önskar. Tanken är att bygga en vanlig pool till våren.

Idag passade jag på att ge mig själv en riktigt bra start på dagen och en energikick inför kommande vecka, som är full av jobb och planering inför fredagen, då vi får nycklarna i handen.

Hemma-spa deluxe

Skrubb och mask ger den bästa starten

Det fick bli en ordentlig kropps-peeling med Rosenseriens Body scrub som doftar ljuvlig citron av Litsea Cubeba. En skön ansikts-peeling med Nannics nya, kraftfulla och silkeslena scrub Silky Smooth Exfoliant och en välbehövlig hårmask från Rituals Elixir collection med keratin och arganolja. Vill ni ha tips på sköna sheet-mask, kika här.

Nyhet från Rituals

Masken köpte jag igår när jag besökte Ritualsbutiken i Täby centrum och en spännande limited edition nyhet som kommit till butiken, är deras nya collection Serendipity. En ny härlig doft som jag ser fram emot att testa. Som medlem fick jag med mig deras nya shower foam och en fin tygpåse, när jag handlade. Den ska jag spara till mitt nya badrum. Dom har även släppt årets härliga adventskalender.

Nyhet från Rituals

Smått och gott – produkter som ger det lilla extra

Efter allt skönt peelande i bastun, fick det bli en clay-mask från Ellie & Carl. Med lakritsrotpulver och grönt te får huden antioxidanter och lugnande egenskaper. Papaya och ananas extrakt exfolierar död hud och kalaminpulver har en  lugnande och antiseptisk verkan. Ellie & Carl har en spännande bakgrund som ni kan läsa mer av här.

 

Fy vad håret börjar kännas torrt i topparna, nu då klimatet förändras. Jag hittade en trevlig hårolja från Loelle, med arganolja och fikonfröolja. Det ska väl göra susen på topparna! En annan favorit från Loelle är deras Rose water mist.

Den här fina glasburken från Ellie & carl kommer jag att rengöra och använda till doftolja med små pinnar i. Den är så fin! Perfekt liten pastillburk att ha i handväskan, eller om man vill ha en liten klick av någon trevligt produkt med sig i väskan. Den lär dyka upp i olika skepnader hos mig. Återanvändning är bra!

Jag hittade en spännande tandkräm från Pepsodent på apoteket. Produkter med charcoal har för mig varit detsamma som att borsta tänderna med kol. Man blir svart i munnen helt enkelt och badrummet blir helt svartprickigt, samtidigt som tänderna ger sken av att vara vita för att de istället blir grå. Som ni hör har jag rätt dåliga erfarenheter av charcoal. Denna tandkräm var dock vit och inte alls jobbig på något sätt. Jag ska använda den ett tag nu och se om det ger någon effekt för vitare tänder. Jag återkommer med resultat.

Hemmaspa

Vinterns kanske viktigaste produkter

Nu till mina kanske viktigaste produkter i höst och vinter. Kersin Florians ANDA är helt oslagbar när huden börjar kännas torr. Den bästa känslan tycker jag att man får om man blandar en ärta av balmen med ett spray av elixiren. Det är mumma för ansiktet!

Spännande nyhet från Stockholm Beauty Week

Jag träffade på ett spännande hudvårdsmärke på Stockholm Beauty Week dom heter  Humle från Kalvsved. 

Ekologisk, handtillverkad hudvård för både människor och djur, med humle från egen gård. Visst låter det spännande. Denna väldoftande ansiktsolja med lavendelblom är en bra grund, innan man lägger på sin favorit av ansiktskräm. De använder även apelsin som doft på vissa produkter.

Zlatan Sport utökar titt som tätt med nya produkter. Detta läppbalsam är en favorit som dessutom just nu finns att köpa till riktigt bra pris hos lyko, så passa på. Du hittar det här!

En annan härlig produkt som jag hittade på Stockholm Beauty Week var denna sköna kroppsolja med kronblad från rosor från Veoli Botanica , som snabbt går in i huden. Fungerar lika bra att använda som massageolja.

Hemmaspa

Ni förstår att jag haft en underbar morgon va?

Pricken över i – nagelfixet

Depend Cosmetic

När jag ändå kände mig så ren och fräsch var det bara en liten detalj kavar, naglarna!

Inget lämnas åt slumpen. Även naglarna fick sitt. Här vill jag verkligen tipsa om Depends Top Gel. Naglarna får en snygg finish och lacket håller så länge, om man toppar med denna gel. Att både lägga ett bra baslack och ett överlack är A och O om det ska hålla. 7 Days kit , tillsammans med 7 days nagellack, är toppen för ett bra resultat. Du hittar alla 7 days produkterna här.

Hoppas du fått några inspirerande produkttips! Vill du kika närmare på någon produkt, är det bara att klicka på tillhörande länk, så kommer du direkt till produkten.

Önskar er alla en riktigt skön söndag!

 

You may also like