När en dörr stängs, öppnas en annan

Malin Tilja

Ja precis så är det verkligen. När en dörr stängs, öppnas en annan. Som många av er vet, har jag jobbat med familjemagasinet Kids & Family vid sidan av mitt andra jobb, i ett par år. Det har varit fantastiskt på alla sätt och vis. Jag har lärt mig massor, träffat härliga människor och haft ett roligt extraknäck.

Nu har jag fått ett nytt erbjudande, som kommer att ersätta mitt extrajobb på Kids & Family. Jag ska börja frilansa som mediasäljare på tidningen Premium Magazine, som ges ut på Arlanda och utvalda hotellkedjor.

Det ska bli jätte roligt! Den har ungefär samma upplaga som Kids & Family, men ges ut oftare, sex gånger per år. En tidning som faller mig i smaken och väcker mitt personliga intresse. Mycket skönhet, resa, spa, mat och dryck bland annat. Nya spännande utmaningar. Det ska bli så roligt att komma igång!

Premium Magazine

 

You may also like