Andra laserbehandlingen på Eraze

Salong eraze

Idag har jag och Tove Castor  varit på vårt andra besök på salong Eraze för att ta bort våra tatueringar. Det ska bli väldigt spännande att se hur resultatet blivit efter denna behandling.

Eraze är enda salongerna i Skandinaviens som använder världens mest avancerade laserteknologi PicoSure. Behandling med denna metod innebär bättre borttagning av alla färger och snabbare borttagning med färre behandlingar.
Mer skonsam borttagning och snabbare återhämtning. Det går att behandla med kortare mellanrum och det bli lägre totalkostnad eftersom det behövs färre behandlingar med denna effektiva metod.

På Eraze blir man väl omhändertagen av Jeanette.

tatueringsborttagning

Så här såg min tatuering ut efter första behandlingen. Nu är jag omplåstrad så resultat får ni se om några dagar.

Salong Eraze

Salong eraze

Det gör fruktansvärt ont när man kör med lasern. Men det är över på en minut, så det är värt den korta stunden. Sen får huden vila i fem veckor innan vi kör nästa behandling. Jeanette räknar med att det tar fyra till sju behandlingar innan den är borta helt. En behandling kostar 1950:- för en tatuering i min storlek. Konsultation ingår.

ErazeNu är jag omplåstrad och ska noggrant smörja huden tills vi ses nästa gång. Att jag är så röd beror inte på lasern utan på att man kyler huden rejält innan man drar igång lasern.

Salong Eraze

Jag och Tove belönades oss med en gofika i Sturegallerian efteråt.

Fika i Sturegallerian

Bloggkollega & stylist

You may also like