Min helg vid stugan blev sommarens bonus

Sommarstugan vid Gensen

Förra helgen var jag , min dotter och hennes kompis uppe i Dalarna, för att ha en skön helg vid sommarstugan. Vädret var helt otroligt, så vi var laddade för massor av bad och tid tillsammans med mina föräldrar. Tjejerna var mer i sjön än någon annan stans. Dom åt frukost, fika, lunch och ibland en glass, ute på SUP brädan.  Även jag och mamma tog oss en och annan tur runt om i sjön. Vattnet var så tyst och stilla. Så min helg vid stugan blev sommarens bonus.

Skogen var full av röda och blå bär. Vi hade kunnat plocka mängder av lingon!

 

Jag passade på att prova en del av produkterna som är nominerade i Stockholm Beauty Week Award. Det danska hårvårdsmärket GOLD haircare var en helt ny upplevelse och känns verkligen välgörande för håret.

Detta är verkligen det bästa stället som finns när man bara vill koppla av och ladda batterierna. När jag trodde att semestern var över för i år, fick jag denna fantastiska långhelg som bjöd på årets bästa väder.

 

UneCare – Perfect Bodyoil är en  100 % ekologisk och vegansk olja för hela kroppen som lätt tar sig in i huden. En blandning med bland annat Chili , värmer och minskar celluliter. Baobab hjälper huden att behålla sin elastisitet, Camelina  ( en spännande ingrediens som jag nyligen bekantat mig med )  har ett hög E-vitaminvärde och omega 3. Chia  ökar cirkulationen i huden och Gurkört med ett högt GLA som lätt tas upp i huden.

Rosenserien – Night care intense är en näringsrik , väldoftande kräm , baserad på växtoljor . Krämen innehåller A,C och E vitamin och passar extra bra på torr och mogen hud.

Jag och tjejerna tog en kvällstur med båten i solnedgången. Så vackert!

Det är inte mer än fem dagar sedan vi kom hem, men jag längtar redan tillbaka.

Vårt sommarparadis….

You may also like