Mina smilearmband säljs nu på Barnkirurgen NKS

smile armband

Jag blev så glad, när en tjej som jobbar på Barnkirurgen på Nya Karolinska nyligen kontaktade mig, gällande de SMILE-armband som jag pärlat ( med en hel del hjälp) och sålt till förmån för Operation Smile.

De har dragit in en hel del pengar till organisationen och trots att jag inte gjort några försök de senaste åren, får jag ibland förfrågningar via min blogg eller facebook, av personer som vill köpa smilearmbandet!

Nu var de intresserade av att sälja dessa i receptionen på Barnkirurgen, där barnen som opererats för Läpp-Käk-Gomspalt hamnar. Då jag hade en hel del armband kvar, blev jag såklart jätteglad för frågan. Jag postade dem direkt, tillsammans med pris och swishnummer till Operation smiles bankgiro.

Underbart att de kommer till nytta igen! Jag sparade ett par stycken hemma , utifall det kommer nya förfrågningar. Armbanden kostar 100 :- & hela summan går direkt till Operation Smile.

You may also like