Kopplar av i stugan

sommarsstugan

Idag åkte jag och min dotter till Dalarna, för att umgås med min pappa och koppla av i sommarstugan några dagar. Det har varit så mycket på sistone med husförsäljning, visningar, mycket jobb och pressvisningar, så ett par dagar vid sjön kändes välbehövligt.

Årets första dopp

Det har varit en jättefin dag. Varmt i luften men bara 17 grader i vattnet. Vi tog årets första dopp! Vi hade förmodligen inte gjort det om vi inte haft bastu precis vid strandkanten. Men det var skönt. Friskt! Jag älskar att vara här. Det är så lugnt och tyst . Avkoppling när den är som bäst. Jag är uppväxt med att vara här på somrarna, så jag är jätte glad att min dotter trivs lika bra här.

Gensen

Sjön som stugan ligger vid heter Gensen. Det är inte alls långt ifrån mina föräldrar i Dala-Järna. Min mamma är just nu i Grekland, så vi får passa på att umgås ordentligt med pappa som jag inte träffat på länge. Det ska bli regn i morgon och på fredag, men hoppas på någon liten glimt av fint väder. Vi åker hem igen på fredag förmiddag. Jobbet kallar till helgen och min ”lilla” tjej ska på kalas.

nagellack från depend

Släpp tårna fria! Spana in mitt nya fina nagellack från depend.

You may also like

2 kommentarer