Jag trotsade min egen lathet

 

I går bestämde jag mig för att försöka komma igång med löpning. Det har aldrig varit min grej, så för mig är det rätt motsträvigt. Jag gillar mer snabba promenader.

Ikväll var jag såååå nära att strunta i det. När klockan var 21.20 och jag låg i sängen redo för att kolla på ett avsnitt av Game of Thrones och sedan sova, knackade den lilla ängeln på axeln och sa åt mig att rycka upp mig och inte ge upp så lätt. You can do it!

Yes i can! Jag har ju faktiskt bestämt mig för att jag vill komma igång och springa, så vad väntar jag på?

Jag hoppade upp ur sängen drog på mig träningskläder och gav mig ut. Ikväll körde jag fyra minuters löpning varvat med tre minuters rask promenad. Jag var ute i 35 minuter. Bättre än i går då jag körde tre/tre i 30 minuter. Jag trotsade min egen lathet och jag vann. Nu kan jag somna stolt över mig själv! I did it!

Här kommer ett litet tips på något läskande gott när man vill ha en god mellis eller bara är sugen på något.

Ekologiska apelsinskivor med valnötter och mynta. Gott!

Gott med apelsin

Apelsingodis

Testa mitt goda gröttips till frukosten imorgon vetja!

You may also like