Nordisk skönhet från Dermosil

Foto: Felix Frank

I samarbete med Dermosil

Vad Dermosil står för

Dermosil står för nordiskt skönhet, hudvänlighet och ansvarsfulla val. I sortimentet finns över 400 produkter – trygga basprodukter för hela familjen, specialprodukter för känslig hud, trendig makeup, accessoarer, kosttillskott och rengöringsprodukter för hemmet. Alla produkter är parabenfria och växtoljebaserade. Dermosil säljs exklusivt via egen webbshop – dermosil.se

Dermosil hudvård

Bland Dermosils hudvårdsprodukter hittar du produkter för alla hudtyper och för hudens olika behov beroende på säsong. Skonsamma och hudvänliga produkter, en gåva till din hud.I webshoppen hittar du inte mindre än 224 produkter för din hudvård.

Detox bubble sheet mask

Sheet mask

Jag tycker verkligen om att ge huden en härligt bubblande sheet mask lite då och då. Denna löddrande ansiktsmask piggar upp trött hy med AHA syror. Sheet masken bildar ett skum som innehåller milda peelande växtextrakt och återfuktande och lugnande ämnen. Dermosils produkter är verkligen prisvärda. Denna mask exempelvis, kostar 69 kronor.

smaksmask

Bastuprodukter

Jag upptäckte att Dermosil har en serie med bastuprodukter. Bastutvålar, after sauna lotion och annat spännande. Vi får ju bastu i vårt nya hus som vi flyttar till i september. Då ska jag skaffa fina produkter och bastutillbehör. Som jag längtar efter kalla vinterkvällar, då man kan krypa in i en varm bastu. Det är sådant man fantiserar om varje vinter. Nu händer det!

Fotpeeling

Fotmask är nog en av de bästa uppfinningarna inom kroppsvård. Fötterna blir som nya! Ett måste till sommaren. Se till att göra den några veckor innan du kastar skorna för att gå barfota. Man tappar hud under ett antal dagar. Denna fotmask kostar 155 kronor.

 

Fotmask

Studio AVA

Hudvård med ett stort hjärta

Dermosil är ett familjeföretag som tillsammans med sina kunder och de bästa experterna i kosmetikbranschen bildar ett sammansvetsat team.

Hudvård och kosmetik från Finland

Med ett mångsidigt urval av makeupprodukter som beviljats rätten att använda Finlands Allergi-, Hud- och Astmaförbunds symbol. De veganska, Ecocert Cosmos-certifierade naturkosmetikprodukter är den gröna juvelen i sortimentet.

You may also like