Fantastisk höstmakeup från bareMinerals

höstmakeup från bareMinerals

Innehåller annonslänk till lyko höstmakeup från bareMinerals

Tidigare i veckan kom det ett pressutskick, med helt fantastisk höstmakeup från bareMinerals. Så underbara färger!

För er som inte är bekanta med bareMinerals kommer här lite info om varumärket som startade den rena skönhetsrevolutionen när de lanserade sin bästsäljande minerafoundation 1995.

Rena mineraler är hjärtat och själen i alla bareMinerals produkter. Deras löfte är att hålla potentiellt tvivelaktiga ingredienser borta från din hud och från miljön. Good for everyone, good for the world. Det är THE POWER OF GOOD. bareMinerals erbjuder både hudvård och makeup som är fria från kemikalier och som inte är testade på djur. Detta är bara några av fördelarna med bareMinerals.

Nyhet! Höstmakeup från bareMinerals

Höstnyheter från bareMinerals

höstnyheter från bareMinerals

Talkfri palett med härliga ögonskuggor

Denna veganska, talkfria palett med ögonskuggor finns i sex olika varianter, med olika färger. Vill du ha en lätt vardaglig makeup, sotade ögon eller bygga upp en intensiv makeup med olika nyanser? Makeupen är lätt att variera med denna palett. Skuggorna sitter hela dagen, utan att lägga sig i veck eller linjer och den krämiga men lätta texturen gör det enkelt att tona ut och bygga upp till önskad intensitet. Förpackningen är helt återvinningsbar och plastfri – utan spegel eller magnet .

Pris 495 sek

Höstnyheter från bareMinerals

Guldig eyeliner ger strålande ögon

Diamond (metallic) är namnet på denna underbara eyeliner som verkligen är pricken över i.

Mineralist Lasting Eyeliner är en ren, vegansk, mineralbaserad, vattenfast eyeliner, som ger en rik och intensiv färg som sitter på plats hela dagen. Det kan jag intyga. Den har redan efter ett par dagar blivit min stora favorit i makeup lådan. Gillar man inte just denna färg så finns den i inte mindre än åtta olika färger. Fem stycken i metallic och tre som är matta.

Pris: 295 sek

höstmakeup från bareMinerals

Original Mineral Veil Pressed Setting Powder

Ett  veganskt, talkfritt och fixerande puder som förlänger makeupens hållbarhet. Pudret känns silkeslent och lätt på huden och skapar en perfekt yta. Pudret innehåller närande, vårdande shea- och kakaosmör och vitamin E som skyddar mot miljörelaterade stressfaktorer. Pudret finns i sex nyanser.

Pris: 425 sek

Nyheter från bareMinerals

Du hittar alla bareMinerals fantastiska produkter här

 

 

You may also like