Event – Boken om Lars av Staffan Nordstrand

Staffan Nordstrand

I förra veckan arrangerade jag ännu ett event för min kära vän, författaren Staffan Nordstrand.

Staffan Nordstrand har nu gett ut nio romaner och har en stark entreprenörsanda. Men livet har inte alltid varit en dans på rosor. Staffan som var ett hopplöst barn, med fler skolkdagar än skoldagar, hoppade av skolan i sjunde klass, för att sedan bli ett fall för socialtjänsten. Det man inte visste då, var att grunden till all problematik stavades DYSLEXI.

Boken om Lars är en naken och sann berättelse om en dyslektisk liten kille, som tvingas hitta sin egen väg i livet. Något han gör med stor och oväntad framgång efter många trassliga år. Det tog Staffan många år att komma till slutet på denna bok. Många känslor och tankar stoppade honom på vägen, men nu är den färdig och utgiven!

 

Eventet hölls på Den Gröne Jägaren på söder i Stockholm. Christina Nilsson som är van konfrancier, högläste ett stycke ur boken. Här kan ni se ett hopplock av bilder som Cawa Media tog under kvällen.

event

 

Alla gästerna fick med sig en fin goodiebag med ett signerat ex av den rykande färska boken, en resa för fyra personer med Eckerö Linjen, ett härligt serum från Aurelia, en termomugg och lite annat smått och gott från Stiga. Som ni kanske ser så står det #dyslexiklippet på muggen. Det är ett inlägg för sig vad detta handlar om. Staffan avslöjade en hemlighet på eventet, som förmodligen kommer att vara det galnaste han gjort. Läs mer om dyslexiklippet här och varför Stiga är en del av detta!

Den 21/4 ska Staffan besöka Malous tv-soffa. Missa inte detta! Ni kommer förmodligen att höra mer om Staffan Nordstrand och dyslexiklippet, så lägg det på minnet!

You may also like