Nyinvigning av NK Padel & social by Ascaro

NK Padel & social by Ascaro

30 meter över Regeringsgatan, på taket av NK Parkaden i Stockholm, finner du padel, människor och trevliga förfriskningar. Här upptäcker du inte bara en 300 meter lång löparbana, utomhusgym och padelbanor, utan även härlig mat och dryck. Detta är Ascaros flaggskeppsbanor och ingången finns via NK parkaden och sedan hissen upp till våning 7.

 

Redan kl 14 idag startade nyinvigningen av NK Padel & social by Ascaro, uppe på NK taket.

Dagen och kvällen bjöd på många olika aktiviteter som invigning av padelbanorna, AW, mingel och fest på Naboterrassen, samt ett härligt musikframträdande framåt skymningen. Detta tillsammans med ett helt gäng härliga sponsorer. Det var lite svårt att mingla runt med tanke på poolen i terassens  mitt, men ändå en kul grej.

Alla som ville testa padel, kunde föranmäla sig till önskad padelslott. Allt ifrån bollar, padelrack, omklädningsrum och handdukar fanns på plats och efter matchen fanns möjlighet att bli uppiffad av såväl make-up, nagel och hårstylister! Förutom padel erbjöds även yoga, PT och recovery klass under kvällens gång.

Vem vill inte åka Porsche hem efter eventet?! Porsche för skjuts hem bokades på plats vid Porsche-podiet.

Eller varför inte få en uppiffning av Barbers & Books?

NK Padel & social by AscaroDofthuset NoOrdinaryScent var på plats för att visa hur man kan blanda sin unika parfym. Vi fick med oss ett prov hem, på en doft, framtagen kvällen till ära.

 

Tack Wonderland Event och Ascaro, för en trevlig kväll bland hustaken i Stockholm city.

 

You may also like