Nytt år, nya uppdrag!

Malin Tilja

Idag har jag haft ett spännande möte. Livet rullar på och det dyker upp nya möjligheter. Jag är inte sen att hoppa på. Det gäller att våga kasta sig in i nya utmaningar! Jag kommer att jobba med PR och Sociala Medier i ett helt nytt bolag , i en bransch som är helt ny för mig. Jag är så glad för att jag fått frågan och ser fram emot att vara en del av detta företag. Det kommer att bli en utmaning, men jag tror att det också kommer att kunna leda till att jag får möjligheten att utveckla en grej som jag länge tänkt på.

Vad allt detta handlar om, kan jag berätta först efter årsskiftet.

Min dröm är ju att kunna jobba heltid med mitt företag, så alla chanser jag får att öka på den möjligheten är fantastisk. I Kids & Family jobbar jag via mitt företag, likaså alla bloggsamarbeten jag gör och jag älskar det! Tänk att kunna styra sin egen tid samtidigt som man får göra det man brinner för. Till viss del kommer vi även att jobba med välgörenhet. Något som ligger mig varmt om hjärtat!

Jag tror att år 2020 kommer att bli toppen!

You may also like