Tillbaka på den magiska mattan

magiska mattan

Äntligen! Yoga

Efter två års covid-uppehåll är jag äntligen tillbaka på den magiska mattan. Det är precis vad den är, magisk! Det yogamattan gör med kropp, själ och sinne kan ingen eller inget annat göra.

När jag kommer till passet är jag stel och andas stramt med enbart bröstkorgen. Jag nästan känner hur det tar emot. Efter en stund är jag inne i ett flow där kroppen är så avslappnad, sinne, hjärta och lungor har öppnats upp och andningen är så djup att jag bara vill stanna i nuet.

Med slutna ögon och harmoni i varenda cell i kroppen får jag den återhämtning som jag så väl behöver. Yoga, yoga

Mitt annars väldigt hektiska liv, stannar upp för att pausa alla måsten, alla tankar och jag får bara vara alldeles själv i min egna kropp. Det känns som om man är ensam i stunden, även om vi är fler i rummet. DET är en magisk stund. Något alla borde testa. Jag kan inte tänka mig att det finns någon enda person, som inte skulle må bra av denna stund.

Spänningsvärk försvinner och kroppen blir mjuk. Till och med käkarna och ansiktet slappnar av. Den bästa investeringen i sig själv, värd varenda krona.

Namaste……

You may also like

5 kommentarer

  1. Hej!

    Tatueringen du tog bort för några år sedan på din skuldra, får man fråga hur det ser ut idag? Är den ”vita skuggan” borta? Hoppas det känns OK att jag frågar jag behöver lite guidning i mitt beslut om att ta bort en själv.

    1. Hej! Ja allt är borta nu:). Det är många som frågar. Jag ska ta lite nya bilder & lägga upp i bloggen inom kort, så får du se hur det ser ut. Jag är jätte nöjd:).

      Med vänlig hälsning, Malin