Nya huset tar form och våra tankar på pool växer

bada i pool hemma

Sponsrat innehåll tankar på pool

Nu börjar vi landa i vårt nya hus. Den stora renoveringen börjar bli klar och nu är det mer fix för nöjets och utseendets skull. Den roligaste biten. Nya bänkskivor till köket ska på och två industriväggar med glas ska upp bland annat. Till våren har vi en dröm om att bygga vår egen pool på tomten.

Det finns så många fina varianter, men även väldigt varierande priser. Nästa vecka har vi bokat in ett hembesök, för att få lite mer info om vad det faktiskt innebär både praktiskt och ekonomiskt, att bygga en egen pool. Hur länge kan man nyttja den på året och hur gör man för att vinterstänga pool? Vilket tak täcker bäst? Funderingarna är många. Tur att det finns proffs att fråga.

I vårt förra hus hade vi ett spabad. En lyx som vi mest nyttjade på vintern. Jag vill inte helt stänga dörren för att skaffa en sådan igen, men både barnen och vi vuxna drömmer om att ha en pool att kasta sig i , under riktigt heta sommardagar. Just det där att slippa göra ett projekt av att åka och bada. Jag är inget jätte fan av kommunala bad. Det känns inte så fräscht.

Nej, ett grill och poolparty med vänner hemma, det lockar mer!

bygga pool

Våra tankar på pool växer

Poolgiganten har över trettio års samlad erfarenhet av att sälja och bygga pooler och dom har just nu en kampanj på 20% rabatt. Dom säljer bara beprövade, högkvalitativa och noga utvalda komponenter till sina pooler, vilket känns tryggt. Efter årsskiftet höjs priserna, så det är nog en god idé att börja planera nu, om vi vill få det gjort till våren. Men först måste vi nog kolla upp hur det ser ut i marken. Man vill ju inte gräva sönder något rör eller liknande. Vi får se hur det ser ut efter vårt hembesök. Det känns väldigt spännande!

Ni som har pool, är det något särskilt ni tycker att vi bör tänka på?

You may also like