Skinbetter Science – torrisar se hit!

Skinbetter Science

Jag har testat hudvårdsmärket Skinbetter Science. En klinisk, prisbelönt och innovativ hudvårdsserie, som grundades i USA 2015, innehållande avancerad och prisbelönt antioxidantteknologi.

Jag har testat dessa fyra produkter ur serien:

Oxygen Infusion Wash – Skinbetter Science

En multi-tasking rengöringsgele, med långsamt frisättande alfa hydroxisyror och en infusion av syre för att rena och uppdatera. Rengöringen löddrar inte särskilt mycket, men man känner sig väldigt ren. Inte ett spår av makeup finns kvar efter rengöringen. Makeup remover för ögonen behövs inte. Den är verkligen toppen!

AlphaRet Overnight cream – Skinbetter Science

En unik kombination av en AHA-syra och en retinoid som ger synlig hudföryngring och återfuktning, samtidigt som en blandning av antioxidanter hjälper till att neutralisera fria radikaler. Nattkrämen Kombinerar två guldfärgade ingredienser för hudföryngring , en retinoid och mjölksyra för att skapa en revolutionerande dubbelkonjugerad retinoid. Produkten har vunnit ett flertal utmärkelser.

AlphaRet exfoliating peel pad – Skinbetter Science

En nyhet som har kommit är exfolierande pads med den patenterade  trippel-syra (glykoliska, mjölksyra och salicylsyra) formuleringen, förstärkt med Skinbetter Science patenterade retinoid, AlphaRet. Huden exfolieras och lämnas mjuk och ljus. Individuellt förpackade pads möjliggör engångsbruk på kvällen. Att peela huden någon gång i veckan är A och O för att produkterna ska kunna tränga ner på djupet och ge de fantastiska resultat de är ämnade för.

Läs om alla skinbetter Science produkter här

Skinbetter Science

En skön hudvårdsserie som verkligen återfuktar huden och lämnar en skön känsla. Skulle jag välja en enda av dessa produkter, skulle det nog vara rengöringen som blivit en stor favorit. Jag älskar formulan och känslan av att vara helt ren i ansiktet med en enda produkt. Skinbetter Science produkter säljs exklusivt på kliniker och salonger. Hitta din närmaste återförsäljare av Skinbetter Science här

 

 

You may also like

2 kommentarer