Vilka produkter vill du se i Stockholm Beauty Week Award?

Stockholm Beauty week Award

Det är så himla roligt! Det väller in nomineringar till Stockholm Beauty Week Award och jag kan ärligt säga att det inte är någon lätt uppgift vi i juryn har. Jag har redan hittat så många guldkorn!

Nu är det ju inte bara vi som röstar, utan även folket kommer at kunna rösta när nomineringen stänger i slutet på september. Förra året kom det in 4000 röster. Vi kommer självklart att lägga ut alla produkter för röstning, när det väl är dags och ni kommer att hitta länk till röstningen, här i bloggen!

Har du några favoriter som du tycker borde vara med i tävlingen, tveka inte att höra av dig, så kontaktar vi företagen, om de inte redan är med.

Här kommer ett gäng av de senast inkomna bidragen till Stockholm Beauty Week Award 2022

Bruns

Med ambitionen att bidra med en helt ny syn på hårvård växte sortimentet sakta fram. Utifrån ett brinnande engagemang utvecklade frisörerna Johanna och Cecilia sina egna recept och egen tillverkning. Helt utan skadliga ämnen och onödigt fluff-fluff men med en diskret exklusiv känsla. Frisörkollegorna var först med att upptäcka varumärket, konsumenterna hakade snabbt på.

Balsamsprayen är en av deras fina produkter och denna är nu med och fajtas om första plats för bästa hårvård. Balsamet sprayas i torrt eller fuktigt hår så ofta du önskar och kan med fördel användas flera gånger dagligen.

Cámic Beauty

Jag träffade det härliga och nystartade teamet på Stockholm Beauty Week i våras. Ännu har de ett ganska litet sortiment, men med fantastiska produkter som deras lätta, pressade puder, flytande läppstift och en mjuk läppkräm i fina färger. Till tävlingen har de valt att nominera sin pärlemorfärgade  Ray of Light Highlighter, som ger ett mjukt och vackert skimmer.

Alla produkter är fria från bland annat : parabener, mineralolja, talk, BHA/BHT och artificiell doft. Däremot är de berikade med närande och spännande komponenter som exempelvis vårdande oljor och extrakt som tar hand om din hud. Alla Cámic Beauty-produkter är veganska och inte testade på djur.

 

Depend

Depends bidrag till tävlingen är deras nyhet gel iQ och Eyebrow styling gel duo.

Gel iQ är ett set produkter för att skapa vackra gelnaglar hemma. Mindre slitage på naglarna och mer pengar kvar i plånboken. Läs mer om gel iQ i separat inlägg här.

Att forma och styla brynen går aldrig ut tiden, även om formerna ändras med trender. Oavsett vad som gäller för stunden, så är det alltid bra att ha ett bra verktyg och en fungerande produkt, för att få det resultat man önskar.

L’Erbolario

Också ett märke som jag kom i kontakt med för första gången på Stockholm Beauty Week i våras.

Jag drogs till doften som cirkulerade runt deras monter och hade jag inte lockats fram, hade jag verkligen missat något. L’Erbolario har utvunnit extrakt från de finaste växterna på sina egna ekologiska odlingar sedan 1978 och tillverkat certifierade naturliga kroppsvårdsprodukter. Ett vegetabiliskt hantverk där de samlat växter från hela världen i Lodi, Italien.  Altea produkterna i Marsh Mallow serien är verkligen så goda som dom låter.

Vitamin C och 24k guld överraskade mig rejält. Jag var väldigt skeptisk när jag läste på rengöringen att den var i pulverform och lika överraskad blev jag när jag droppade på lite vatten och testade den! Det blev en oväntad upplevelse. L’Erbolario är ett märke som jag vill se, dofta och känna mer av!

OHAIRO

Ett företag som tror på resultat och utlovar nöjd-kund-garanti, för att vi riskfritt ska kunna mata håret med produkter både utifrån och inifrån i 30 dagar. Om du av någon anledning inte är nöjd med resultaten betalar de tillbaka pengarna.

Biotin 10000mcg  – högkoncentrerat biotin hårtillskott.

Charcoal Scalp Cleansing Treatment – djupt rengörande hårbottensbehandling med tillsatt aktivt-kol för att dra föroreningar ifrån hårbotten och hårsäckarna.

Hair Glow Boost Masque – Hydrolyserade risprotein hjälper till att stärka håret och förebygga skador.litage och kluvna toppar, samt ökar förmågan att binda fukt.

Tangle Free Hairbrush – stimulerar hårbotten samtidigt som den skonsamt borstar genom dina strån.

Det ska bli väldigt spännande att testa dessa produkter. Bra hårprodukter kan verkligen göra skillnad!

 

Stockholm Beauty Week Award

Oriflame / Waunt

Jag tycker att det är så roligt att Oriflame som funnits i sååå många år, har kommit med en ungdomlig , fräsch serie i ”smarriga” förpackningar – Waunt!

Deras bidrag till Stockholm Beauty Week Award 2022:

Denna härliga palett – The One – Contouring Kit som även varit nominerad i Swedish Beauty Awards 2021. ( The One- mascara , vann pris för Juryns bästa mascara i Stockholm Beauty Week Award förra året).

Hybridprimercremen – I woke up  like this, ger ett oemotståndligt glow hela dagen. En fantastisk bas att grunda makeupen med!

Level Up Butter Cleanser – en smörig, vegansk rengöring som smälter bort orenheter och samtidigt smörjer huden.

Stockholm Beauty Week Award

Dr Schrammek

Ytterligare en ny bekantskap för mig. Hudläkaren Dr. Christine Schrammek grundade företaget 1956. Med sin medicinska bakgrund och djupa kunskap om naturens helande krafter, utvecklade hon en behandling som visade sig vara världsberömd och är nu, 60 år senare populärare än någonsin.

Blemish Balm -1967 utvecklade Christine mirakelkrämen Blemish Balm – den ursprungliga BB-krämen. Det tackar vi henne för! En fantastisk produkt som både täcker och vårdar på ett naturligt sätt.

Special care cream – är en Intensiv antiinflammatorisk och lugnande 24-timmars kräm som ger fantastiska resultat på känslig hud. Lindrar känslan av stramhet, rodnad och irritation.

Energy Power -En ampullkur för ny lyster och energi. Kraftfulla vitaminer stärker huden och ger vitalitet.

Stockholm Beauty Week Award

Hitta fler nominerade produkter här:

SBWA 2022  inlägg nr 1

SBWA 2022 inlägg nr 2

 

More to come…..

Stockholm Beauty Week Award

You may also like