Fixa gelnaglar hemma med Gel iQ

Depend Gel iQ

Inlägget om Gel iQ Innehåller annonslänk till  Lyko 

En av alla spännande produkter som är nominerade i Stockholm Beauty Week Award 2022, är Depends nya nagelkit i gelformula med högt iQ.

En enkel applicering ger ett superglansigt resultat med plumpig-effekt, som skiljer sig från ett vanligt nagellack. NO PREP innebär att du inte behöver förbereda din naturliga nagel med filning eller behandla med stark primer som kan försämrar din nagelkvalitet.

Jag har tidigare fixat mina naglar på salong, men tycker att det har gjort att naglarna har blivit väldigt sköra och slitna.  Dessutom kostar det en hel del att underhålla. Därför har jag senaste månaderna låtit naglarna vila från tuffa behandlingar som sliter. Jag har knappt använt nagellack.

Att kunna göra denna behandling hemma, utan en massa filande är verkligen toppen!

Gel iQ behöver bara en lätt rengöring med en mild Pre-Cleanser innan man utför lackbehandlingen. UV/LED-lampan är speciellt utvecklad med en härdningstid på 30 sekunder i varje applikationssteg. Symbiosen mellan lampa och lack ger en självutjämning där eventuella ränder försvinner under härdningen, även om du inte lackat helt jämnt.

Efter härdning av topplacket i lampan återstår rengöring med High Shine Cleanser som framkallar en fantastisk glans och färgåtergivning. Lacket är nu härdat, torrt och kan direkt vidröras och klarar stötar. Gel iQ ger ett mycket hållbart resultat i upp till 14 dagar. För att ta bort gellacket, används gel iQ remover med  tillhörande removal wraps.

Lätt som en plätt och gjort på ett par minuter.

Gel iQ finns i inte mindre än 36 färger. Det du behöver för att komma igång är ett starterkit som innehåller allt du behöver, förutom färgnyansen som du väljer separat och removerprodukter. UV/LED-lampan och adapter finns med i startkitet.

Du hittar alla Gel iQ produkterna här

Depend gel iQ

You may also like