Nomineringarna till Stockholm Beauty Week Award har börjat

Juryn

Nomineringarna till Stockholm Beauty Week Award har kommit igång. Finalen kommer att hållas den 22 november, i anslutning till själva mässan, Stockholm Beauty Week, som är bokat på ett väldigt trevligt ställe! Jag vet inte om jag får avslöja platsen ännu, så jag väntar lite med det. Det är fritt fram att nominera produkter ända fram till sista september.

Det droppar in fler och fler produkter till tävlingen. Det är så spännande och väldigt roligt att upptäcka varumärken som jag tidigare inte varit i kontakt med. Några av dem är dessa.

Saga of Idun

Alla Saga of Iduns ansiktsprodukter innehåller ett ekologiskt algextrakt som har en stor förmåga att binda fukt och samtidigt skydda din hudbarriär.  Produkterna innehåller näringsrika naturliga fettsyror, vitaminer, peptider och antioxidanter som stärker upp. De jobbar även med flera aktiva ingredienser förutom de fantastiska algerna såsom hyaluronsyra, niacinamide (vitamin B3) pantotensyra (vitamin B5)
och peptider. Saga of Idun tog hem en Beauty Oscar, tidigare i år, som årets ekologiska hudvårdsserie.

Produkterna är fria från silikoner, PEG, parabener, mineralolja eller andra hormonstörande ämnen.

Stockholm Beauty Week Awards

Julie Lindh

Har ni någonsin hört talas om Biomagnetisk och infraröd sheet mask, infunderad i ekologisk vegansk hyaluronsyra och rosenvatten? Inte jag heller.

Dessa revolutionerande sheet-masker använder ett intelligent temperaturavkännande system, som innehåller mineralet turmalin och elementet germanium – tillsammans avger de en infraröd stråle som absorberas av hudens celler, vilket förbättrar cirkulationen och uppmuntrar lymfdränage.

Julie Lind

Stockholm Beauty Week Awards

KLAPP 

Ett intressant varumärke som har nominerat produkter ur hyaluronic serien.

Hyaluronsyra är en välkänd ingrediens som återställer fuktbalansen och behåller fukt i huden. Det stimulerar också cellförnyelse och ger skydd mot fria radikaler och yttre påverkan. Viktiga proteiner som elastin och kollagen stabiliseras och förnyelse stimuleras. Klapp Hyaluronic  innehåller hyaluronsyra molekyler i olika storlekar, vilket gör att molekylerna kan tränga in i varje lager av huden.

En annorlunda produkt i denna serie är en hyaluronsyraberikad foundation.

Visste du att hyaluronsyra kan binda upp till 1000 gånger sin egen vikt med vatten?

Även en cleansing foam från C Pure serien är nominerad.

Stockholm Beauty Week Award

Som ni kanske förstår så vill jag i nuläget inte avslöja för mycket om hur jag upplever de olika produkterna, då de deltar i en tävling.

Gilda Liljeblad

För mig är det viktigt att verkligen ta sig tid att känna på alla produkter ordentligt och inte blanda med andra produktmärken under tiden. Därför har jag ännu inte hunnit testa serien från Gilda Liljeblad, men jag ser fram emot att prova dem, då jag hört mycket gott om flera produkter från serien. Jätte roligt att de är med i Stockholm Beauty week Award!

På mässan som var nu i våras, hade de ett eget rum där de utförde behandlingar. Deras Fortifying Barrier Cream har fått utmärkelsen ”Juryns bästa dag/nattkräm 2021” i Sthlm Beauty Week Award.

Produkten har dessutom fått utmärkelsen ”Bästa ansiktskräm 2022” i Skönhetsredaktörernas Beauty Oscar, samt blivit nominerad som ”Bästa ansiktshudvård 2021” i Swedish Beauty Awards, arrangerat av KoHF – Kosmetik- och hygienföretagen. Nu är det andra produkter som tävlar!

Stockholm Beauty Week Award

ULNE Hudvård nominerar  Sheet mask – Flove Olive And Mauve

En tunn och milt doftande sheet mask, väl indränkt i naturligt framställda ingredienser för att återfukta huden i ansiktet. Berikad med malvaextrakt som har en lugnande och avsvällande effekt, och olivextrakt med antioxidantegenskaper.

Stockholm Beauty Week Awards

Kategorier i Stockholm Beauty Week Award

Fler nominerade produkter presenteras inom kort.

You may also like