Vi bjöds på svingod mat och grymt goda viner, när Sveriges första vildsvinsfestival inleddes med festligheter på KB – Konstnärsbaren i går. Kocken bakom den fantastiska maten var Pelle Johansson, aktuell i Kockarnas Kamp.
Bilden är tagen av kvällens mingelfotograf.
Jag och min var där och vi fick även sällskap av härliga Jessica och Alexanander!
Är det vilt-fest så bjuds det självklart på ”Vargtass” som välkomstdrink.
Kvällens meny bestod av tre spännande smårätter. Inte mätt? Det är bara att fylla på.
Vildsvinsburgare, villdsvinschorizo och vildsvin i vin med potatismos. Alla rätter smakade annorlunda och riktigt, riktigt gott! Man kunde verkligen känna att maten var lagad med kärlek.
Christian Lindgren från Gullberg , en av Sveriges främsta sommerlierer, höll vinprovning hela kvällen.
Jessica frestas av söta små desserter.
Vi fick med oss en annorlunda goodiebag. Jägarkeps från Jägarförbundet, vildsvinskorv från Köttbutiken, viltkrydda från Melanders och annat smått och gott.
Vill du uppleva Sveriges första vildsvinsfestival? En gastronomisk festival i höstens tecken. Mellan 21-30 oktober kan du uppleva skogens gris nose-to-tail på dessa fem finkrogar i Stockholm. Missa inte denna smakupplevelse.