UnderBARA BARN mässan

Underbara barn

Hej!

Jag har ju inte riktigt hunnit att uppdatera om hur det var på UnderBARA BARN mässan i helgen.

Jag var där med tidningen Kids & Family som tillsammans med SF Kids och Martina Barnsjukhus hade en monter. Vi delade ut våra tidningar och hade lite roliga utlottningar. De 100 första besökarna i vår monter varje dag , fick en fin goodiebag.

Gröt och smoothies från kravmärkta Alex & Phil var ett riktigt dragplåster i vår monter. Alla barn var sugna på lite mellis! Man blir hungrig av att gå på mässa.Gröt

Barnsjukhuset Martina hade sin maskot med sig. SF Kids hade söta Greta Gris, eller Peppa Pig som hon egentligen heter med sig och barnen kunde pyssla och kika på film.

Jag hittade jätte fina burkar med välsmakande vitaminer för barn i monkids monter. Barnen älskar dem såklart eftersom de smakar godis! Dom hade också hudvård som doftade ljuvligt för de små.Monkids vannårets design för sin hudvårdsserie på agda design awards 2017. Monkids är en medveten serie med hudvård och kosttillskott som är snäll mot både barnen och miljön.

Mamma sanningar är spelet som står på min önskelista! Utformad som en Bag in box , perfekt för tjejmiddagar. Sanningar om livet som mamma. Är det verkligen så att vissa mammor lever det glamourösa liv de visar upp. Knappast. Inte om du frågar Vivi Wallin.

Underbara barn

Det blev en fartfylld helg och våra tidningar gick åt som smör i solsken!

Nästa gång blir det underbara BABY mässan i mars.

You may also like