Nytt sätt att låna pengar

Lendify

Idag är det nog mer vanligt bland vuxna att ha lån än att inte ha det. Bostad, bil, resor ja alla större utgifter kan vara svåra att finansiera. Nu vill Lendify utmana bankerna och modernisera lånebranschen. Eftersom Lendify har låga kostnader för att driva sin verksamhet, kan de erbjuda kunder att låna pengar med låg ränta och investera med god och stabil avkastning..

Vad skulle få dig att ta ett privatlån?

Själv drömmer jag om att renovera hemma. Jag vill ha ett större kök med köksö och gott om plats för att laga mysiga middagar och baka med barnen. Jag vet precis hur det skulle se ut.

Stora öppna sällskapsytor och kanske en öppen spis. Badrummen skulle också få sig ett lyft. Jag vill ha en stor tropisk dusch. Ja önskelistan kan göras hur lång som helst.

Lendify

Lendify förändrar den svenska lånemarknaden genom att ta bort alla mellanhänder och låta privatpersoner låna av varandra. Låna till en låg ränta och investera med god och stabil avkastning.

Låna pengar direkt

Du kan snabbt och lätt ansöka om lån på lendify. Blir din ansökan godkänd kan du få pengarna utbetalda direkt med hjälp av direktutbetalning.

Mitt råd

Om du bestämt dig för att låna pengar. Var noga med att låna pengar med låg ränta och se till att verkligen räkna ut vad lånet skulle innebära för dig under de år du ska betala tillbaka.

You may also like