Minns ni flourtanten?

Tandläkare

I samarbete med Distriktstandvården

En sak som jag lärt mig genom åren är att det är så viktigt att gå till en tandläkare som man känner sig bekväm och trygg med. Jag skulle kunna räkna upp ett antal tillfällen där både jag och barnen haft skräck i blicken när man legat i där i tandläkarstolen. För några år sedan när jag var med min son hos tandläkaren, lovade jag mig själv och barnen att aldrig mer gå till en tandläkare som man inte känner sig trygg med. Det var ett hemskt möte den gången. Vi bytte både tandläkare och mottagning direkt. Nu är vi jätte nöjda!

Distriktstandvården är en modern tandläkarkedja med totalt 25 kliniker i stockholmsområdet
som erbjuder allt från allmäntandvård som undersökningar och lagningar, till akuttandvård, estetisk tandvård och specialisttandvård. De har en trygg och engagerad barntandvård.

Hur känner du inför att gå till tandläkaren? Jag kan bli så full i skratt när jag tänker på flourtanten som besökte oss i skolan på 80- 90 talet. Hur hemskt man tyckte det var. Nu inser jag att hon gjorde oss alla en tjänst, men det förstod man ju inte som barn. Det var dessutom min bästa kompis mamma som var flourtanten. Ha ha…

Munskydd

Varför ska man vara rädd för att gå till tandläkaren?

Det handlar ju om att hitta rätt. Känns det läskigt? Byt då till någon som lyssnar på dig och som förstår din rädsla. Det finns faktiskt väldigt många bra tandläkare. Nu fär tiden känner jag mig jätte trygg med att både gå till tandläkaren själv eller att gå dit med mina barn.

You may also like

2 kommentarer

  1. jag går ju hos xxx och dom en av få som lagar med laser, det är ju just borrandet många är rädda för. Jag ska testa laga med laser om det är så att jag hål när jag går imorn. Det är det senaste inom tandvård och knappt ingen som erbjuder det. Det kostar ungefär 500 kr extra!