Sköna fotprodukter från Kerstin Florian

Kerstin Florian

Innehåller Ad-link Här om kvällen testade jag nya fotprodukter från Kerstin Florian.

Mineral Wellness Soak w. Eucalyptus

Ett ljuvligt väldoftande salt med mineraler att berika både badet och fotbadet med.

Innehåller över 60 naturliga mineraler och spårämnen som ger kroppen näring. Då saltet filtrerats genom en 2 miljoner år gammal snäckskalsstrand har salterna ett högre kalciuminnehåll och lägre natriuminnehåll. Badsaltet innehåller en perfekt och sällsynt balans av mineraler och spårämnen som är väldigt hälsofrämjande och med en hög koncentration av kolloidalt silver. Innehåller höga värden av magnesium, kalcium, svavel, järn och organiskt litium, vilka alla är viktiga näringsämnen för kroppen. Toppen för ömma muskler och leder, skönt vid förkylnings- och influensasymptom. Verkar uppfriskande och energigivande.  85 g , 98kr.  Fotprodukter från Kerstin FlorianFotvård

Fotfil i pimpsten

Jag har faktiskt inte använt pimpsten tidigare, men jag måste säga att det fungerade bättre än jag trodde. Fötterna blev mjuka och fina.

Efter ett fotbad med Mineral Wellness Soak, filade jag fötterna mjuka med hjälp av pimpstenen och återfuktade sedan fötterna och underbenen med Fuß Balm som ger en svalkande känsla och motverkar fotsvamp. Pris 29 kr.

Fuss Balm

Fot- och kroppscreme med pepparmynta, rosmarin, tall och lavendel. Skönt vid muskel- och ledvärk. Ökar blodcirkulationen och bidrar till en härligt, uppfriskande känsla. Kyler skönt och doftar lite som linement. Krämen mjukgör spruckna hälar och piggar upp trötta fötter och ben. Innehåller antiseptiska eteriska oljor som skyddar fötterna och mjukgör nagelbanden.  133 ml, 449 kr.

Du hittar förslagsvis Kerstin Florians produkter här.

 

You may also like