Gårdagens pressevent för ”Opium på vita duken”

Opium på vita duken

Igår körde vi presseventet som jag jobbat med de senaste veckorna

Jag är så himla glad för att Opium blir tv-serie! Det är verkligen en riktig favoritbok som jag längtat efter att få se som film. Det är Crisp Film som ska producera innehållet och just nu jobbar de med att bearbeta manuset. Det kommer att ta lite tid, men den som väntar på något gott…

Den goda plockmaten kommer från Blond Event & Catering.

Tillställningen hölls på Humlegårdsgatan i Franska Reformerta kyrkans bibliotek.

Staffan Nordstrand håller om killarna Thomas och Robin från Crisp Film

Det ska bli så spännande att se vad dom tillsammans kommer att göra av OPIUM. Det pratades om att man funderar i olika banor. Kanske väver dom ihop tre böcker till en serie. Vi får se vart det landar. JAg som läst böckerna har ju min bild i huvudet av hur alla karaktärer ser ut. Undrar om vi har samma uppfattning?

Jag hade fixat lite olika fina utlottningar till kvällen. Jag älskar att överraska gästerna med möjligheten att vinna lyxiga priser. Kvällens utlottning bestod av fem timmars hemstädning av Rozen Clean .

Samma städfirma som jag anlitade till vår flyttstädning.  Ett fint allergivänligt halsband från Blomdahl

fick jag tilldela en lycklig vinnare.

En lyxig påse från Babor gick till en lycklig vinnare. Babor var ett självklart val i utlottningen då de öppnat sin Flagshipstore i samma byggnad som eventet hölls. En lycklig vinnare fick det guldiga paketet, innehållande en lyxig all- inclusive weekend för två på Hotell Havsbaden .

Stort grattis till alla vinnare!

Rozen Clean

Jag är så glad att det kom så många fina gäster för att fira med Staffan och Crisp Film!

Tack till kvällens fotograf  Katriina Mäkinen som tagit alla dessa fina bilder.

Tack alla ni som kom och gjorde pressvisningen av Opium på vita duken, till en fantastisk kväll!

You may also like

2 kommentarer

  1. Ja nu väntar vi säkert alla som var på pressreleasen igår på att Opium ska komma som serier. Precis som du säger blir det spännande om min egna bild av Eva stämmer överens med den som kommer gestalta figuren. Tack fina du för inbjudan och en fin kväll.