Den korta behandlingen gav verkligen glow!

Babor

I måndags gick jag från det en jobbet på sjukhuset, till nästa jobb med Staffan Nordstrands pressevent.

Jag ville ju inte se helt trött och sliten ut när jag skulle ta emot gästerna på eventet, så jag slank in på Babor, som ligger vägg i vägg med eventlokalen och gjorde en liten kort ansiktsbehandling.

Babor har verkligen fått till fantastiska lokaler. Så himla fint! På gatuplanet kliver man rakt in i butiken med alla härliga produkter och en trappa ner ligger de mysiga behandlingsrummen.

Babor

Jag gjorde en ”Quick Fix – Face ” på 25 minuter.

En väl återfuktad hud är grunden till en välmående hud. Babors mest unika och älskade produkt, ampullen, ger huden en superboost av fukt. Torrhetslinjer suddas ut och huden blir djupt återfuktad. Passar alla hudtyper.

Behandligsrum

Behandlingen innehåller:
Välkomstritual, rengöring, ampull, mask, avslutande ansiktsvård samt farvälritual med en läskande bärsmoothie. Dessutom fick jag lite skön massage medan masken satt på. Jag kände mig ny när jag gick därifrån.

Jag passade på att kika på höstens nyheter. Läckra nagellack och makeup produkter, samt spännande masker för lite yngre hud.

Babor

Det var så skönt att få fräscha till sig och koppla av en stund mellan dagens aktiviteter.

Det roliga är att det var så många gäster på kvällen som kommenterade att jag såg både slät ut och hade massor av glow.  Det höll verkligen i sig även fast jag lade makeup ovan på. Jag kommer definitivt att gå dit fler gånger. Om du känner dig lite trött och sliten så unna dig en ansiktsbehandling eller bara en quick fix .

Babors nya flagship store ligger på Humlegårdsgatan 13, nära Östermalmstorg.

 

You may also like