Prisvärd hudvård från Loréal

Prisvärd hudvård från Loréal

Inlägget innehåller annonslänk till Lyko   Prisvärd hudvård från Loréal

Jag har testat några nyheter från Loréal som jag verkligen tycker om. Det är inte ofta jag hittar produkter i den prisklassen som jag känner ger specifikt resultat. Prisvärd hudvård från Loréal 

Ögonkrämen som bestämde sig för att bli en ansiktskräm

Huden runt ögonen är tunnare än någon annanstans på kroppen. Med 22 muskler i konstant rörelse, mindre skyddande hydrolipidfilm och nästan inga talgkörtlar är det inte konstigt att detta känsliga område är mer benäget för uttorkning och fina linjer. Därför är det extra viktigt att ta hand om huden just i detta område, om man vill undvika rynkor.

Revitalift Filler [HA] Eyecream for Face dagkräm Prisvärd hudvård från Loréal

En ny produkt till Revitalift Filler [HA] produktserie. Krämen är utformad för att återfukta, fylla ut och ge en jämnare hudyta, samtidigt som den reducerar fina linjer i ögonområdet och i resten av ansiktet.

Den innehåller ingen parfym eller alkohol och är berikad med hyaluronsyra och hudboostande ingredienser som kombucha och Vitamin C för att enkelt bekämpa fina linjer i ögonområdet och i hela ansiktet. Och eftersom den först och främst är en ögonkräm är den lämplig även för de mest känsliga hudtyperna och är testad under oftalmologisk och dermatologisk kontroll. Jag använder denna kräm runt ögonen och vid nasolabialvecken ( linjen som går från näsvingarna och ner mot mungiporna).

Framförallt där tycker jag att krämen fyller ut och ger resultat! Ögonkräm är vanligtvis utvecklad för det specifika området under ögonen, men tack vare en smart texturteknologi har Revitalift Filler [HA] anpassats för hela ansiktet. Produkten innehåller 30 ml och kostar 199 kronor.

Revitalift Laser Pure Retinol Night Serum

Jag börjar alltid med att lägga på ett serum. Just nu använder jag Revitalift Laser pure retinol Night Serum, till natten. Det tunna krämserumet  återfuktar huden omedelbart och gör att den känns fräsch och välvårdad. 30 ml kostar 249 kronor.Prisvärd hudvård från Loréal 

Revitalift – Perfume free

Revitalift Antirynk-dagkräm utan parfym har en formula med PRO-RETINOL som är en kraftfull antirynkingrediens. Hjälper till att släta ut huden på ytan. Probiotiska extrakt utvunna från fermentering av naturligt ursprung, en bioteknologisk process. Hjälper till att återfukta och förbättra hudbarriären och ger en fastare hud. Denna rejält krämiga produkt är väldigt skön nu på vintern då huden kräver lite mer. Jag blev positivt överraskad , både av känslan och priset på 165 kronor för 50 ml.

Hett tips till dig som inte vill lägga allt för stora pengar på din hudvård, men ändå är mån om huden.

Hitta produkterna hos Lyko

www.malintilja.se

 

You may also like