5 tips på ansiktskrämer för vintertorrisar

Tipsa på ansiktskrämer för torr hud

Efter att ha testat mängder av ansiktskrämer, har jag hittat ett par guldkorn som passar oss som blir lite torra på vintern. Personligen så älskar jag känslan av välsmord hud. Därför vill jag ge 5 tips på ansiktskrämer för vintertorrisar.

KLAPP – Hyaluronic Day & Night Cream

Intensivt fuktgivande dag och nattkräm med trippelaktiva hyaluronsyrakomplex ,som passar alla som vill ha en rejäl fuktboost. Krämen innehåller druvfröolja som är rik på antioxidanter, samt jojobaolja och squalane som är ett fettlösligt ämne som finns naturligt i huden och har mycket bra mjukgörande och återfuktande egenskaper. Den här krämen ger verkligen känslan av ren fukt. Pris: 50 ml, 1129 sek.

Krämen hittar du här och den kommer åter i lager efter nyår. Här hittar du alla produkter i KLAPPs Hyaluronicserie.

Tipsa på ansiktskrämer för torr hud

LUCEO GLOW BALM  – Super Comforting Formula med 2% CBD

En riktig favorit för oss som gillar oljor och balm. Utmärkt som en ”inpackning” för huden till natten. Balmen är full av lugnande CBD och kan appliceras på både ansikte och kropp och den passar även för känsliga hudtyper. Nyckelingredienserna är kokosolja , bivax och hampfröolja. Med denna produkt får din torra hud tillbaka lyster och ett fint glow! Pris: 50 ml, 729 sek.

Här hittar du alla Luceos produkter

Tipsa på ansiktskrämer för torr hud

SOTHYS PARIS – Hydra Hyaluronic Acid

Ännu en riktigt fin produkt för oss torrisar! Denna återfuktande kräm kombinerar 2 av Sothys patenterade aktiva ingredienser, organisk rönnbärspeptid och boletusextrakt med hyaluronsyra av hög molekylvikt, vilket gör att den verkligen tränger in på djupet. Krämen är utvecklad för att fungera som ett skydd mot uttorkning och hjälper till att omedelbart fylla huden med fukt. Serien har flera härliga serum att lägga till i hudvårdsrutinen. Är du riktigt torr är SOS Lipid Elixir, gjord på stamceller från vindruvsblommor, arganolja och fytoskvalen utvunnen från olivolja, ett hett tips. Kostar 795 sek och räcker länge.

Pris: 50 ml, 825 sek. Här hittar du alla Sothys produker

Tips på ansiktskrämer för torr hud

IDUN MINERALS Ultra Rich Repairing Multi Balm

Krämen har en  unik ”water-in-oil”-formula, som innehåller hyaluronsyra och 3% niacinamid, samt återfuktande oljor från nordisk raps och havre som kapslar in fukten i huden och ger ett långvarigt och återfuktande resultat. Tuben är tillverkad av förnybar råvara, även känd som Grön PE. Denna kräm skiljer sig en del från de andra i konsistensen. Det känns att man lägger en skyddande hinna på ansiktet, men att det sedan tränger in fukt i huden. Den krämiga texturen reparerar och återfuktar ordentligt.

Pris: 50 ml, 199 sek. Du hittar IDUN Minerals produkter här.

Tips på ansiktskrämer för torr hud

ALUMIER MD HydraDew

Alumier MD stod som vinnare i kategorin Årets Hudvårdsserie på Stockholm Beauty Week Award 2022, på Grand Hotel den 22 November. HydraDew är en intensivt återfuktande kräm laddad med kraftfulla peptider, antioxidanter och lugnande ingredienser. Några av ingredienserna är sheasmör, aloe och niacinamid. Då jag själv satt med i juryn, kan jag gå i god för att hela serien är något extra. Vanity Clinic blir snart först ut med att sälja produkterna, som är helt nya på den svenska marknaden.

Läs mer om Alumier MD produkterna här.

Tipsa på ansiktskrämer för torr hud

You may also like