Mina 5 läppfavoriter

Mina 5 läppfavoriter

Inlägget om mina 5 läppfavoriter innehåller annonslänkar till Lyko

Jag är nog inte ensam om att vara beroende av läppbalsam. Det är ju så mumsigt! Jag har ett par favoriter som jag vill tipsa om.

Det här är en av de härligaste lip balm jag någonsin testat. De vänner jag rekommenderat om denna tycker likadant. Det var kärlek vid första strykningen.

Aurelia London Probiotic Lip Balm

Ett närande läppbalsam med probiotika, mongongo-olja, melonfröolja och rikt sheasmör, som vårdar och skyddar torra läppar samtidigt som det ”smakar” ljuvligt! Den mysiga doften kommer från apelsin och blomman geranium och balmen är formulerat med en touch av rosa pigment, vilket ger en diskret glans. Ett måste på nattduksbordet. Det finns bara ett ord för denna, Mums!

Pris : 15 mg, 299 sek. Aurelias lip balm hittar du här.

Mina 5 läppfavoriter

En till goding som är ett måste i badrummsskåpet, är

I Will Makeup – Magic Lip Care Kit

Trion innehåller peeling, inpackning och återfuktning.

En skonsam sockerpeeling med vårdande oljor och sockerkristaller skrubbar bort döda hudceller och flagor. Massera in peelingen med lätta rörelser, tills peelingkornen smälter in i huden, 1-2 gånger i veckan. Huvudingrediensen i den gula inpackningen är sheasmör, som vårdar och gör läpparna mjuka. Lägg gärna på ett lager av denna, innan du lägger dig för kvällen. Som grädden på moset kommer sedan den tredje produkten som en  återfuktare. Denna trio är en sann lifesaver för nariga läppar.  Pris: 259 sek. Du hittar Magic Lip Care Kit här.

Rosenserien Lip Balm

Ett  mjukt och härligt läppbalsam som skyddar effektivt samtidigt som det ger näring och skydd. Candelillavax skyddar mot väder och vind och bevarar värme och fukt. Lip balmet som är tillverkat i Sverige, har 100 % naturligt och 80 % ekologiskt certifierat innehåll. Lip balmet finns i fyra härliga och naturliga smaker. Lavender, blåbär, jordgubb och röda bär. Detta är något som jag alltid bär med mig i handväskan och min personliga favorit är lavender och sedan blåbär. Riktigt bra!

Pris: 118 sek. Du hittar Rosenseriens lip balm här.

Bodybees – Beeswax & olive oil

Bodybees har så många härliga produkter! Detta lip balm är en av dem. Bara namnet bivax och olivolja låter ju magiskt. Att det sedan har en lite bitande mintsmak gör det bara ännu bättre. Det finns även med lavender.  Olivoljan återfuktar och har antibakteriella egenskaper, samtidigt som bivaxet skyddar och stimulerar läpparnas återhämtning. Detta härliga och naturliga balm, finns även på burk. Priset för stick och burk är samma: 76 sek. Du hittar Bodybees lip balm här

Nannic – Intense lip repair

Detta lip balm kanske några av er känner igen från den fina boxen vi sålde till förmån för Operation Smile. Det finns i tre varianter. Ofärgad, Hallonröd (cool) och Aprikos (warm). Ett vårdande och reparerande läppbalsam berikat med mjukgörande ingredienser som Aloe Vera och Peptider. Pris: 145 sek. Du hittar alla varianter av lip balmen här

Hoppas att dessa tips kan hjälpa dig att hitta just din favorit!

_____________________________________________________________________________________________________________

 

Så här såg boxen ut, som såldes i samarbete med Nannic till förmån för Operation Smile. Även Rosenserien har gjort ett samarbete med mig till förmån för samma organisation.

 

 

You may also like