God-Jul med härliga nyheter från Kerstin Florian

Nyheter från Kerstin Florian
Inlägget om härliga nyheter från Kerstin Florian innehåller annonslänk till Lyko.

Idag är det julafton! Hoppas att ni alla är friska och har det bra. Jag har startat min dag med en riktig julfrukost bestående av tomtegröt och skinkmacka. Det är ett måste på julafton. Det blev något litet paket till barnen också.

Eftersom det är julafton unnande jag mig en lång, dusch med några härliga nyheter från Kerstin Florian, som jag sparat lite på för att ge mig själv en liten extra julklapp. Läs gärna om mitt möte med fantastiska Kerstin Florian i egen hög person!

Nyheter från Kerstin Florian

Idag testade jag två nya härliga peelingar. En för kroppen och en för ansiktet.

Chamomile Body Scrub

En vegansk, krämig kroppspeeling med ekologisk aloe vera, kamomillolja och naturligt polerande korn som försiktigt tar bort torr hud och stimulerar hudens cirkulation, vilket gör att hunden känns len och fräsch. Kornen är lagom stora för en effektiv men mild exfoliering och den passar alla hudtyper, även om du är känslig. Peelingen har en doft av kamomillblomolja som har en lugnande och rogivande effekt. Pris 459 sek, 177 ml.

Kerstion Florian är ett spamärke och det känns i alla deras produkter. Doften och känslan man får är lätt att förknippa med ett lyxigt spa.

Clarifying Enzyme Exfoliating Scrub

En vegansk, riktigt skön och fin ansiktispeeling som skrubbar skonsamt och rengör på djupet. Produkten passar alla hudtyper och ger din hud en fin lyster genom exfoliering med trippelverkan. Probiotika, fruktextrakt från papaya och mango och bambupärlor kombineras för att förfina och förnya hudytan. Huden känns så fräsch efter användning. Pris 545 sek, 80 ml.

Produkterna har en eko-vänlig tub av biobaserat sockerrör!

Först ut att få de nya förpackningarna av biobaserat sockerrör är ANDA Super Crème, ANDA Hybrid Cleanser, Rejuvenating Spirulina Masque och Rehydrating Algae Gel Masque

Jag vill även tipsa om Kerstin Florians Aromaoljor för kroppen, som alla är baserade på helt naturliga ingredienser och är ekologiskt certifierade.  Man kan använda den som den är direkt på kroppen, blanda den i din body lotion eller ta ett par pump i badvattnet. Body & Bath oil finns i dofterna Neroli Blossom, Lavender, Ginger , Grapefruit & Black Pepper och Juniper Berry. Priser från 455 sek , 100 ml.

Nyheter från Kerstin Florian

Du hittar Kerstin Florians härliga produkter här

God-Jul!

You may also like