Så mår jag efter en dag med Juica-fasta


Nu har jag avklarat första dagen med Juica. Igår fick jag 12 stycken 50cl flaskor levererade till dörren och idag började jag min två dagars juicafasta.

Just nu mår jag pyton . Inte så mycket för att jag inte ätit, utan mer på grund av de smaker jag testat under hela dagen. Det bästa med juicefastan är att man automatiskt dricker mycket, ofta och varierande. Så hungrig blir man inte.

Dessa två flaskor är klart favoriterna . En söt och en sur.

Juica favoriter

Denna gick ner men va inte direkt god. Okej skulle jag väl kalla den.

IMG_6307

De som jag verkligen inte längtar efter att dricka imorgon var dessa. Att dricka grönsaker var inte min grej alls….

Juica

Jag har en lätt huvudvärk och har tok-frusit hela dan. Juicerna ska drickas och förvaras väl kylda, så ett tips är att varva med ört te eller varmt citronvatten för att må lite bättre.

Jag är stolt över mig själv som klarat dag ett!

Få se hur det går imorgon när jag ska göra samma procedur. Även om det är lite jobbigt att fasta, så är jag säker på stt kroppen mår bra av det och det kommer med all säkerhet att kännas bra efteråt. Man får samtidigt tankarna på en bättre kost. Nu ska jag ta ett varmt bad innan jag kryper ner i sängen .

You may also like