Jag rös i hela kroppen

Idag träffade jag en kvinna, av en slump…. Tror jag…. Eller så var det kanske meningen. Jag har erfarenheter i livet som gör att jag är ganska öppen för saker som kan verka annorlunda. Mötet med den här kvinnan var så speciellt. Att hon var medial förstod jag direkt men när vi pratade med varandra skrattade hon på ett sätt så att jag undrade lite vad hon tänkte på i vårat samtal. Hon kramade om mig flera gånger och ville inte riktigt släppa. Jag hade en känsla i kroppen som jag inte  kunde förklara. Men jag rös från tårna ut i hårtopparna. Du är min storasyster sade kvinnan. Vi har levt ett liv ihop i England under medeltiden. Vi kommer att träffas igen….

  

You may also like

2 kommentarer

  1. Hej! Vilken jättefin och läsvärd blogg du har, Verkligen! 🙂

    Kika gärna in på min blogg och lämna en kommentar eller två.

    Vem vet, min blogg kanske är något i din smak? SE DEN GÄRNA!!

    Ha en bra dag, Kram! ^^