Träning ska inte göra ont

Jag är så himla glad att jag åter hittat glädjen i att träna. Det får mig att må så himla mycket bättre i kroppen. När jag tänker tillbaka på den smärta jag hade i kroppen för två år sedan och att jag inte kunde se framför mig att det skulle bli bättre. Jag gav nästan upp. Nu är jag åter på banan och kroppen mår tip top. Träning är helt klart den bästa medicinen för både en risig kropp men även själ.

Har du problem med värk i kroppen?

Det finns bra hjälpmedel till det mesta.Visste du  att av alla som har ryggvärk så är det 85–95 % som lider av en ospecifik ryggvärk. Då kan ett bra ryggstöd vara till stor hjälp.

Jag hade själv problem med diskbråck tidigare, men nu är det tack och lov utläkt. Min läkare rekommenderade mig träning som bästa medicin, men hur lätt är det när man har ont och hur mycket vågar man ta i? Det finns bra ryggbälten vid exempelvis diskbråck, ischias eller ont i svanken.

Tack vare att jag ändå, trots smärta tog tag i min träning, mår jag idag väldigt bra.

Mårten Nylen

Sportsrehab/ryggstod hittar du mängder av bra hjälpmedel för olika typer av ryggbesvär. Det kanske blir ditt livs investering. Om du har ont i leder såsom knän, fotleder, axlar, nacke eller armbågar hittar du mängder av bra alternativ på sportsrehab.

 

I samarbete med

You may also like

1 kommentar